Politie Zeeland


---


Z-605-2006 Utrechtenaar aangehouden bij controle
In Terneuzen heeft de politie zaterdag rond 04.00 uur een 49-jarige Utrechtenaar aangehouden.
Agenten zagen een personenauto slingerend over de Scheldeboulevard rijden waarna de bestuurder een stopteken kreeg. Bij controle bleek de bestuurder, de 49-jarige Utrechtenaar, onder invloed van alcohol waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau. Uit de blaastest bleek dat hij ruim 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij afgeven, in ruil daarvoor kreeg hij een dagvaarding. Uit verdere controle bleek dat hij nog 4 boetes had openstaan voor een totaal bedrag van 1300 euro. Deze kon hij niet betalen waarna hij is overgebracht naar Torentijd. Zijn auto werd bij het politiebureau gestald.

O-606-2006 Automobilisten onder invloed van alcohol
In Zierikzee zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Rond 02.00 uur werd op het Havenplein een 28-jarige Pool staande gehouden. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete van 300 euro.
Een uur later werd een 53-jarige man uit Zierikzee op de Haringvlietstraat eveneens bekeurd voor rijden onder invloed. Hij kreeg tevens een rijverbod van 4 uur.

O-607-2006 Alcoholcontrole in Goes
In Goes zijn afgelopen nacht 3 automobilisten betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Op de Van de Spiegelstraat kreeg vrijdag rond 23.45 uur een 21-jarige man uit gemeente Woensdrecht een rijverbod van 4 uur en een boete. Op de Zwembadweg kreeg rond 04.00 uur een 21-jarige inwoner van Yerseke een rijverbod van 3 uur.
Bij een alcoholcontrole op de Troelstralaan werd het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige Goesenaar. Uit de blaastest bleek dat hij met ruim 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol op achter het stuur zat. Hij ontving ook een dagvaarding.


O-608-2006 Rijden onder invloed
Op de N59 in Oosterland is zaterdag rond 00.45 uur een 33-jarige automobilist uit de gemeente Drimmelen bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg ook een rijverbod van 3 uur opgelegd.

---- --