Ingezonden persbericht


The Beginning Meetz Paul Elstak in The Livingroom te Oosterhout

The Beginning is back in town. The Livingroom is trots om te melden dat op 11 februari niemand minder dan Paul Elstak acte de presence zal geven in The Livingroom te Oosterhout.

De locatie, die gelegen is in het centrum van Oosterhout, heeft in haar nog korte bestaan diverse geslaagde feestjes achter de rug, en het is al weer tijd voor een nieuw spetterend feest. Om 2006 gelijk goed in te luiden is er gekozen voor een DJ die zijn sporen in de hardcore scène wel zeker heeft verdiend, vooral in de eind jaren 90 was Dj Paul Elstak erg bekend van onder andere de nummers "Rainbow to the sky", "Life is like a dance" en vele andere hits. Daarom heeft The Livingroom ervoor gekozen om de 2de editie van The Beginning Dj Paul Elstak uit te nodigen zodat hij de Klappers van toen nog eens een keer de revue kan laten passeren. Dus een echte 100% Early Rave avond, zoals The Beginning ook bedoeld is.

Naast hem zullen er nog meer dj's uit deze scène draaien zoals upcoming talent Dj Wisdom die zijn sporen op de Hardcore NRG feesten al verdiend heeft. Verder heeft the Livingroom ook 'S'Pete geregeld, deze is voornamelijk bekend van de Slave to the Rave feesten in Amigo's. Tevens zal Tha Lizard niet ontbreken, dit is de resident van The Livingroom op de hardcore en Early Rave feesten zoals The Beginning en Hardore NRG, waarvan de volgende editie in april gegeven gaat worden. Tevens zullen de VJ's van Campattack, die op de vorige editie met Jeroen Flamman de echte Early Rave effecten op de video schermen hebben geprojecteerd, ook laten zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van de beeldeffecten.

The Livingroom is 11 februari geopend van 22:00 tot 03:00 uur. Aangezien er geen voorverkoop is, en er wel een grote toestroom wordt verwacht van Early Rave minded people, raden we een ieder aan om op tijd te komen. De toegangsbewijzen kosten slechts 7,-.

The Livingroom
Klappeijstraat 13a
4901 HD Oosterhout NB
Nederland

http://www.livingrm.nl


---- --