Ingezonden persbericht

Organisatiebureau De Rooy en Mulders

Postbus 4752, 4803 ET BREDA

's Hertogenbosch, 8 februari 2006

PERSBERICHT

EXTRA ATTRACTIES OP 2E NATIONALE MOTORBEURS: 10-11-12 FEBRUARI IN DE BRABANTHALLEN

DAKAR-KAMPIOENE MIRJAM POL, VIJF MOTOR-PRIMEURS EN JETTRUCK TEAM

De 2e Nationale MOTORbeurs die dit weekeinde (10-11-12 februari) in de Bossche Brabanthallen wordt gehouden, heeft er naast de ruim 170 stands met motornieuws, nog een aantal extra attracties bijgekregen. Voor de motorliefhebbers zijn er vijf primeurs. De eerste rijdende Yamaha FJR 1300 met ABS, de Kawasaki ER-6n met ABS, de KTM 950 supermoto, de Aprilia Pegaso 650 Trail zijn allemaal te zien op stand 1A026 in de Langstraathal van FreeBike MotorTraining & Touring. Daarnaast showt 'pimp'-specialist Motorhuis Langezwaag voor het eerst de 195 pk sterke Suzuki GSXR1000K6 in Nederland. Maar de beursorganisatie biedt nog meer! Zo is Mirjam Pol, de best geklasseerde dame in de afgelopen Dakar rally, op zondag 12 februari aanwezig op de Nationale MOTORbeurs, waar ze op het evenementen podium zal verhalen over haar prachtige verrichtingen in de Afrikaanse woestenij. Als letterlijke klap op de vuurpijl zorgt het Jettruck team, waarbij een vrachtwagen wordt aangedreven door een straalmotor, op zaterdag- en zondagmiddag om 5 uur 's middags voor een overdonderend fenomeen. Dan starten ze in de hal de straalmotor van hun truck. Een spektakel dat je niet mag missen.

De Nationale MOTORbeurs, de officiële start van motorseizoen 2006 , wordt gezien als de 'Gezelligste motorbeurs van Nederland', waar dit jaar zo'n 170 exposanten een nog breder scala aan primeurs, attracties, koopjes en sfeer tentoonstellen op 20.000 m² beursoppervlakte. De beurs biedt een compleet overzicht van de motorbranche, met tal van fraaie flonkerende motoren en talloze koopjes van betaalbare kwaliteit. Daarnaast staat de Nationale MOTORbeurs steevast garant voor het nodige spektakel met de optredens van stuntrijders Johnny Do (vrijdag) en Arian van Zweden (zaterdag en zondag), terwijl het veiligheidsaspect ook uitvoerig aan bod komt, onder andere met de anti-slipdemonstraties van FreeBike.

Langste zijspanstoet ooit voor Jantje Beton

Oproep aan alle zijspanrijders in Nederland en België: Op zaterdag 11 februari zal de grootste zijspanstoet ooit gevormd worden met een dubbel doel: Om Nederland te laten zien dat we er zijn en dat we het werk van Jantje Beton steunen. Het initiatief voor deze actie wordt ondersteund door de gezelligste motorbeurs van Nederland en België, de Nationale MOTORbeurs, die voor de stoet een aparte parkeerplaats reserveert en een officiële ontvangst. Deelnemers aan 'De Langste Zijspanstoet Ooit' hebben gratis entree op de Nationale MOTORbeurs en worden ontvangen met koffie en koek. Deelname kost 6 euro per persoon. De opbrengst komt geheel ten goede aan Jantje Beton.

De beurs is op vrijdag 10 februari geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag 11 en 12 februari 2006 is de Nationale MOTORbeurs geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entree is ¤ 12,50 per persoon en kinderen onder de 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene, mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis! Voor meer informatie, kijk op www.nationalemotorbeurs.nl

///