Politie Flevoland

Aanrijdingen

Flevoland, 12-02-2006 o De politie verleende hulp bij een aantal aanrijdingen afgelopen weekeind.

Zeewolde-Vrijdagmiddag zag een 75-jarige automobilist uit Hoogland vermoedelijk bij de kruising Gooiseweg/Nijkerkerpad de voor hem van rechts komende 37-jarige bestuurster uit Heemskerk over het hoofd en kon een botsing met haar auto niet voorkomen. De man kwam vanaf de Adelaarsweg en reed richting Winkelweg; de vrouw reed op de Gooiseweg richting Zeewolde. Door de botsing kwam de 37-jarige met haar auto in een greppel terecht. Beide bestuurders konden na controle in het ziekenhuis weer naar huis. De verkeersongevallendienst van de politie deed onderzoek ter plaatse.

Lelystad-Een 45-jarige automobilist uit Lelystad moest na een aanrijding vrijdagavond op de A6 ter controle naar het Zuiderzeeziekenhuis. Een 32-jarige automobiliste uit Lelystad verklaarde dat de 45-jarige remde waardoor zij een aanrijding niet kon voorkomen. Deze kopstaartbotsing vond plaats op de rechterrijstrook richting Lelystad.

Almere-Zaterdagavond vond een aanrijding op de Muziekdreef plaats. Een 21-jarige bestuurder uit Almere reed vanaf de Hogering richting de Kruidenwijk, wilde de Grasweg op en zag daar vermoedelijk de auto van een 45-jarige man uit Almere over het hoofd. De 44-jarige inzittende van de 45-jarige automobilist moest naar het Flevoziekenhuis.