Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Andrea Jansen 055 - 548 60 58


Zutphen - Vernieling winkelruit

Twee mannen van 32 en 35 jaar oud uit Zutphen werden op 11 februari rond 3.00 uur aangehouden wegens het ingooien van een winkelruit aan de Marspoortstraat in Zutphen.

Zutphen - Portemonnee onder bedreiging gestolen

Op vrijdag 10 februari omstreeks 20.35 uur werd een 20-jarige vrouw uit Zutphen bedreigd met een steekwapen. Zij had samen met een vriendin geld gepind bij een automaat aan de Komsteeg in Zutphen en wilde weer de auto in stappen, toen zij werd bedreigd door een onbekende man met een steekwapen. Zij rende weg richting de Oude Wand en de man achtervolgde haar op een fiets. Op haar vlucht kwam de Zutphense ten val en daarbij verloor zij haar portemonnee. De onbekende man ging er met haar portemonnee vandoor. De politie zoekt getuigen die de onbekende man op de fiets hebben gezien. Het gaat om een blanke man, ongeveer 1.80 meter lang, met een stoppelbaardje. Hij droeg een donkere bodywarmer met daaronder een mosgroene sweater met capuchon. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Voor het slachtoffer en haar vriendin is Slachtofferhulp ingeschakeld.

Twello - Verkeersongeval

Bij een ongeval op 11 februari rond 22.45 uur aan de Rijksstraatweg zijn drie personen gewond geraakt. Een 20-jarige automobilist uit Deventer kwam vanuit de richting Deventer en verloor in een bocht de macht over het stuur. Hij raakte in een slip en botste tegen de tegemoetkomende personenauto, die werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Raalte. Beide bestuurders werden gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de passagier van de Deventenaar, een 19-jarige man uit Apeldoorn, werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De Deventenaar en de Apeldoorner moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald.