Valentine Book Lovers Party

American book center

http://www.abc.nl

In de week van de liefde organiseert The American Book Center in Amsterdam een Valentine Book Lovers Party op 17 februari van 19.00 tot 22.00 uur. Een feest voor Book Lovers door Book Lovers.

Wat gaat er allemaal gebeuren? In aanloop op het feest kun je je op Valentijnsdag (14 februari) tussen 17.00 en 18.00 uur vergapen aan gogodanseressen in de etalage aan de Kalverstraat. Ook is er een optreden van singer/songwriter Luke Nyman en zanger Victor Chew op de begane grond in de winkel.

Op 17 februari barst het feest echt los: swing mee met salsadansers bij de entree, vind je bookmatch door middel van polaroid foto's, maak een foto met je (net verworven) geliefde achter een Valentijnskunstwerk en laat je vereeuwigen als Delftsblauw kussend paartje, laat je liefdesberichtje over de intercom galmen, of doe mee aan de spannende boekspeurtocht kriskras door de winkel.

Ga door de Tunnel of Love en betreed de als discotheek vermomde kelder. Hier dans je onder het genot van een glaasje love-limonade en pink popcorn de hele verdieping door.

Een echte waarzegster op de eerste verdieping voorspelt je je liefdestoekomst door het leggen van tarotkaarten. In het klantentoilet kun je love-graffiti voor elkaar achterlaten op de muren.

Via de love cruise trap kom je op de tweede verdieping waar je kunstminnende zinnen geprikkeld worden. Beluister muziek, poezië en alles daartussenin, achterovergelegen in de knuffelcorner onder het genot een non-alcoholische drankje.

De dresscode van de avond is maskers. Je kan je eigen masker dragen of je krijgt van ons een speciaal Valentijnsmasker. De drager van het orgineelste masker maakt kans op een ABC giftvoucher van 15 euro.

Speciaal op die avond krijgen klanten 10% korting op verschillende boeken en tijdschriften die alles te maken hebben met liefde en sex. Voor kortingkaarthouders, leraren, studenten en 65+ers betekent dit 20% korting.

Dinsdag 14 januari: 17.00-18.00 uur

Vrijdag 17 januari: 19.00-22.00 uur

The American Book Center
Amsterdam, Kalverstraat 185
www.abc.nl
Voor meer informatie kunt u bellen/mailen met:
Sigrid van As 020 5352573 market@abc.nl