Ingezonden persbericht

Hyperion kiest Sterk Werk Communicatie voor mediarelaties

UTRECHT/ROTTERDAM, 17 februari 2006 - Hyperion heeft haar mediarelaties ondergebracht bij Sterk Werk Communicatie in Rotterdam. Hyperion is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Performance Management-software. Meer dan 10.000 klanten, verdeeld over 45 landen, gebruiken de software van Hyperion om zicht te krijgen op de resultaten van hun activiteiten en om hen te helpen plannen en organiseren om die prestaties te verbeteren.

Sterk Werk Communicatie, opgericht in 1992, is een zelfstandig bureau voor PR en mediarelaties. Het bureau werkt voor onder andere Aon Nederland, Datastream, Interbank, LG Electronics, Nationale Nederlanden, T-Mobile en Utimaco Safeware.

Over Hyperion
Hyperion (Nasdaq:HYSL) is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Performance Management-software. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 klanten die de software van Hyperion gebruiken om zicht te krijgen op de resultaten van hun activiteiten, en om hen te helpen plannen en organiseren om die prestaties te verbeteren. Met de Hyperion software kunnen klanten data verzamelen, ordenen en analyseren, alvorens het door de onderneming te communiceren. Hyperion levert de enige Business Performance Management-oplossing die in één enkel systeem financiële management applicaties integreert met een business intelligence platform.

Hyperion is opgenomen in de FORTUNE 100 'Best Companies to Work For 2004'-lijst en bedient klanten in 45 landen. Met een netwerk van meer dan 600 partners biedt Hyperion een ongeëvenaard niveau van gespecialiseerde oplossingen en diensten. In het fiscale jaar dat eindigde op 30 juni 2005 heeft Hyperion een jaaromzet gerealiseerd van 703 miljoen dollar. De onderneming heeft zijn hoofdvestiging in Santa Clara, Californië. Voor meer informatie zie www.hyperion.nl.