Talpa Nederland


Laren, 16 februari 2006

Barend & van Dorp trappen af voor tweede seizoenshelft

Vanaf 20 februari om 23.00 uur bij Talpa

Aanstaande maandag 20 februari trappen Barend & Van Dorp af voor de tweede seizoenshelft van hun talkshow bij Talpa. Iedere werkdag bespreken zij rond de klok van 23.00 uur weer het nieuws van de dag.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van aanstaande maandag 20 februari zijn onder anderen minister Alexander Pechtold en schrijfster Heleen van Royen te gast. Tevens is er een live verbinding met Turijn waar momenteel de Olympische Winterspelen plaats vinden.

Ook in dit seizoen blijft de formule ongewijzigd: spraakmakende gasten, vlijmscherpe vragen en heftige discussies. Uiteraard is Jan Mulder weer dagelijks vaste gast aan tafel. Van 27 februari tot en met 7 maart besteden Barend & Van Dorp volop aandacht aan de komende gemeenteraadsverkiezingen onder het motto 'BvD Kiest'.

Na de laatste aflevering reizen Barend & Van Dorp af naar Duitsland waar ze vanaf begin juni rond het WK voetbal 'Villa BvD' gaan maken. Dit zal tijdens het WK dagelijks te zien zijn bij Talpa.

Barend & van Dorp, vanaf 20 februari iedere werkdag om 23.00 uur bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---