AutoRai

Kia Top Selectie garandeert rijplezier én zekerheid

(2/20/2006)
De Kia dealer wordt in heel Nederland het âone stop shoppingâ adres voor prijsbewuste consumenten die stijlvol en probleemloos een nieuwe of gebruikte auto willen rijden. Opmerkelijk is dat gegarandeerde topconditie van occasions bij de Kia dealer voor alle merken geldt. Hogere kwaliteit en meer keus dan waar ook.
De doorbraak van 2005 was natuurlijk dat Kia tot de Top 10 van bestverkopende automerken in Nederland behoort. Om dit te bereiken is de organisatie gaandeweg steeds verder geprofessionaliseerd. Nieuw voor 2006 wordt een strenge selectie van het sterk toenemende aantal inruilautoâs. Kia Top Selectie is veel meer dan een kwaliteitslabel; het omvat ook optimaal management van de voorraad. De beste occasions van alle merken komen tegen scherpe prijzen direct ter beschikking van de consument, zonder tussenkomst van de autohandel.

Partners in onbezorgde mobiliteit
De aanbieding van nieuwe Kiaâs en gebruikte autoâs van alle merken lijkt op het eerste gezicht niet zo opmerkelijk. In de praktijk gaan alle Kia dealers in Nederland zich onderscheiden met een helder en eenvoudig concept: de consument hoeft slechts één adres te bezoeken voor een ruime keuze in stijlvolle en scherp geprijsde mobiliteit.

De kwaliteiten van Kia automobielen zijn bekend en hebben aan de basis gestaan van de snelle opmars van het Koreaanse merk. Vanaf 2006 wordt de consument ook geattendeerd op het grote aantal perfect onderhouden occasions dat bij de Kia dealer te vinden is. Dit aanbod van ingeruilde autoâs van alle merken vormt een toegankelijke âinstapcategorieâ voor consumenten die ondanks de scherp geprijsde nieuwe Kiaâs toch kiezen voor een gebruikte auto. De Kia dealer kan in een breed prijsspectrum een aantrekkelijk aanbod doen.

Onberispelijke occasions van alle merken
Het is bekend dat nieuwe autoâs steeds minder onderhoud vergen en Kia is in die ontwikkeling een koploper. De Kia dealers gaan nog een stap verder; door perfecte reconditionering krijgen inruilwagens van alle merken alleen bij de Kia dealer hun uitzonderlijk hoge gebruikswaarde.

Alle geselecteerde occasions worden, ongeacht het merk, in onberispelijke staat gebracht volgens de normen van de betreffende fabrikant. Dit is de basis voor 12 maanden garantie op de technische kwaliteit. De consument heeft derhalve een jaar lang geen zorgen over de kosten van reparaties als gevolg van defecten of storingen, afgezien van regulier onderhoud en normale slijtage.

Scherpe prijzen en ruime keus
Het Kia Top Selectie label is allerminst bedoeld als argument om de verkoopprijzen van occasions te verhogen. Integendeel: een Kia Top Selectie inruilwagen legt de kortste weg af tussen de voorgaande en de nieuwe gebruiker. Dat is direct voordeel voor de koper.

De Kia dealer maakt onmiddellijk na de inruil een selectie van de autoâs die in aanmerking komen voor de Kia Top Selectie. Autoâs tot 5 jaar oud met een onbeperkte kilometerstand (bij vreemd merk occasions minder dan 150.000 km op de teller) komen in aanmerking. De geselecteerde occasions gaan naar de eigen werkplaats en worden met uitsluitend originele onderdelen volgens de normen van de betreffende fabrikant in âzo goed als nieuwâ staat gebracht. Kia Top Selectie occasions zijn er al vanaf ⬠4.500,- inclusief BTW.

De 10 garanties van een Kia Top Selectie auto
Het aanbod van de Kia dealer aan consumenten, met betrekking tot geselecteerde occasions van alle merken, luidt als volgt:
1. 12 maanden garantie
Met een garantie van 12 maanden op een Kia Top Selectie auto, heeft de consument het eerste jaar na aanschaf geen kosten aan reparaties als gevolg van defecten of storingen. Alleen de kosten van het reguliere onderhoud en normale slijtage komen voor rekening van de consument.
2. Kia Internationale Wegenhulpgarantie
Pech onderweg? Geen nood. Wie een Kia Top Selectie auto rijdt, krijgt 24 uur per dag en zeven dagen per week hulp, ook in het buitenland. Zo blijft de consument altijd mobiel.

3. 100 punten controle voor 100% zekerheid
De auto voldoet aan de strenge 100 punten controle die de Kia dealer uitvoert. Technisch is de Kia Top Selectie auto tot in de kleinste details in orde. 100% zekerheid. De perfecte waarborg voor de kwaliteit en conditie van de auto.

4. Bekende onderhoudshistorie
De vorige eigenaar van een Kia Top Selectie auto zal zeker zorgzaam met zijn bezit zijn omgesprongen. Om dit voor de consument zichtbaar te maken is bij de Kia Top Selectie auto de onderhoudshistorie aanwezig, met daarin het onderhoud volgens het fabrieksschema.
5. Gebruik van originele onderdelen
Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid gaan boven alles. Daarom wordt elke Kia Top Selectie auto uitsluitend onderhouden met originele onderdelen, ongeacht het merk. Hiermee is de consument verzekerd van goede kwaliteit van elk onderdeel aan en in de Kia Top Selectie auto. Met een gerust hart kan men dus een Kia Top Selectie auto van ieder merk bij de Kia dealer kopen.

6. Nationale Auto Pas
De kilometerstand klopt altijd. Elke Kia Top Selectie auto heeft een Nationale Auto Pas (NAP). Deze geeft inzicht in de historie van de auto en de werkelijk gereden kilometers.

7. Nieuwe APK keuring
Een prettig idee: een Kia Top Selectie auto wordt, indien deze ouder is dan 28 maanden, afgeleverd met een nieuw APK keuringsbewijs. De APK keuring is overigens officieel pas na 36 maanden verplicht.
8. Afleveringsbeurt
Vóór aflevering van elke Kia Top Selectie auto, wordt standaard een onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant. Zo is de consument er zeker van dat de auto altijd in topconditie de weg op gaat.

9. Afleveringscertificaat
Bij aflevering van de nieuwe Kia Top Selectie auto ontvangt de koper een uniek certificaat dat de perfecte conditie van uw nieuwe auto garandeert. Deze wordt ondertekend door de verkoopadviseur, de chef werkplaats en door de koper.

10. 14 dagen omruilgarantie
Consumenten die onverhoopt niet tevreden zijn met hun Kia Top Selectie auto kunnen deze binnen 14 dagen omruilen voor een andere beschikbare auto. De Kia dealer informeert graag over de voorwaarden.

Geïnteresseerde consumenten zijn van harte welkom bij een van de ruim 100 Kia dealers in Nederland om het aanbod Kia Top Selectie autoâs te bezichtigen. Ze springen snel in het oog door de speciaal toegepaste Kia Top Selectie showroommaterialen. Tevens kan men ook terecht op www.kia.nl voor nadere informatie en het actuele aanbod aan Kia Top Selectie autoâs.

BedrijfsautoRAI.nl