AutoRai

Een jaar lang gratis rijden in een Honda

(2/20/2006)
Nog steeds verbaasd over het feit dat hij zoveel geluk heeft gehad nam de heer De Gier deze week de sleutels in ontvangst van een splinternieuwe Honda Civic. De heer De Gier mag een jaar lang gratis rijden in de nieuwe Honda Civic.
Uitnodiging voor een proefrit
De heer De Gier ontving, samen met nog vele andere Nederlanders, een uitnodiging van Honda om een proefrit te maken met de nieuwe Honda Civic bij de Honda-dealer. De nieuwe Civic was vanaf 14 januari bij de Honda dealers is te bewonderen. Op deze uitnodiging was een lotnummer vermeld dat door de Honda-dealer moest worden gecontroleerd.

Een goeie bak
Toen de heer De Gier hoorde dat hij winnaar was geworden van de actie van Honda en een jaar lang gratis mocht rijden in de nieuwe Honda Civic dacht hij in eerste instantie dat hij in de maling werd genomen. Toen bleek dat dit niet zo was vond hij het âeen goeie bakâ en was hij bijzonder in zijn nopjes. De heer (en mevrouw) De Gier zijn al jaren zeer tevreden Honda rijders en verheugen zich erop de Honda Civic een jaar lang gratis te mogen rijden.

De Honda Civic van mijnheer De Gier
De nieuwe Honda Civic die de familie De Gier heeft gewonnen overtreft alle verwachtingen en is zijn tijd ver vooruit, zowel op het gebied van design als van techniek. Het interieur doet futuristisch aan met het driedimensionale instrumentenpaneel waarin alle bedieningsorganen zijn opgenomen. Dankzij de magic seats (met 1 hand opklapbare zittingen van de achterstoelen) gaat er probleemloos een mountainbike mee en geen auto ter wereld heeft de unieke wigvorm van de nieuwe Honda Civic. De nieuwe Honda Civic heeft slechts één doel voor ogen: de mens laten genieten van het autorijden.

BedrijfsautoRAI.nl