AutoRai

Santana introduceert nieuwe PS10 Pickup

(2/20/2006)
âIn Nederland zijn in korte tijd al bijna 100 Santanaâs op kenteken gezet,â aldus René Leeuwenkamp van Santana Motor Nederland. âDe pick-up is de volgende stap in het kader van de uitbreiding van het modellenprogramma.â
De Santana PS10 Pickup is een tweedeurs pick-up gebaseerd op de Santana PS10 Plus, die momenteel al in Nederland geleverd wordt. De Pickup beschikt over een 125 pk sterke 2.8-liter common-rail dieselmotor die afkomstig is van Iveco. Standaard beschikt de Pickup over vierwielaandrijving, waarbij de achterwielaandrijving naar wens eventueel uitgeschakeld kan worden.

De PS10 Pickup is in het bijzonder bedoeld voor gebruikers die een praktische oplossing zoeken voor dagelijks gebruik. Hierbij valt te denken aan kleine zelfstandigen of mensen met een agrarisch beroep. Nogmaals René Leeuwenkamp: âDe Pickup-uitvoering van de PS10 is uitermate geschikt voor mensen die geregeld omvangrijke of lastig te vervoeren goederen transporteren. Door de open laadruimte is in- en uitladen zeer gemakkelijk geworden. Daarnaast is dankzij de uitstekende off-road capaciteiten en de krachtige motor van de PS10 Pickup geen terrein onbegaanbaar.â

Santana PS10-reeks
De huidige PS10-reeks van Santana bestaat uit twee modellen: een dichte versie, geschikt voor goederenvervoer, en een personenuitvoering. De dichte PS10 is vooral in trek bij bedrijven en particulieren die dagelijks goederen transporteren. Bovendien is de PS10 de ideale oplossing voor automobilisten die regelmatig het onverharde terrein opzoeken. Nogmaals René Leeuwenkamp: âDe Santana PS10 is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en kan dankzij zijn off-road kwaliteiten de meest veeleisende terreinen aan.â Mede om deze redenen heeft de reddingsbrigade van Petten gekozen voor een Santana PS10.
Met de personenversie kunnen maximaal negen mensen worden vervoerd, inclusief de bestuurder.

Santana: betrouwbaar, veelzijdig en uiterst solide Het Spaanse Santana Motor, gevestigd in het zuidelijk gelegen Linares, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van off-road voertuigen. Santana Motor heeft meer dan 46 jaar ervaring en is verantwoordelijk voor de fabricage van autoâs van een aantal bekende merken, waaronder Suzuki en Land Rover.

Door deze specialisatie en jarenlange ervaring zijn de producten van Santana uiterst duurzaam en betrouwbaar. Hierdoor geeft Santana op iedere auto twee jaar (of 75.000 km) volledige fabrieksgarantie, onder welke omstandigheden men de auto ook gebruikt. Daarnaast heeft Santana veelzijdigheid hoog in het vaandel staan. Immers, een Santana is de oplossing voor wat voor soort transport dan ook.

Europe Assistance
Om de betrouwbaarheid en duurzaamheid te onderstrepen verleent Santana op ieder voertuig twee jaar Europe Assistance. Hierbij zorgt Santana in geval van pech of een ongeval voor hulp ter plaatse. Dit betekent reparatie ter plaatse of het verzorgen van vervangend vervoer. De service is in geheel Europa van kracht.

Santana leger
Ook in het thuisland doet Santana goede zaken. Zo kreeg de onderneming onlangs opdracht van de Spaanse overheid om 3.000 autoâs te produceren, waarvan 2.000 exemplaren in legeruitvoering. Naast de Spaanse overheid hebben ook overheden in het Midden Oosten de talenten van de Santana ontdenkt, waar al zoân 150 Santanaâs in politie-uitvoering actief zijn.

De catalogusprijs van de Santana PS10 Pickup bedraagt ⬠35.960,- incl BPM en BTW.

BedrijfsautoRAI.nl