Gemeente Stein


20-02-2006
Stem mee voor het mooiste natuurgebied van Nederland

De Grensmaas staat op de lijst van de NCRV om uitgekozen te worden voor de Mooiste plek van Nederland. We vragen uw steun om elke week de strijd aan te binden met de 12 Provincies van Nederland en de 24 ambassadeurs van de verschillende natuurgebieden in ons land.

Deze wedstrijd geeft ons de kans om meer aandacht te vragen voor het Grensmaasgebied. Dit is goed voor Limburg, de Grensmaas, de natuur en het toerisme in onze streek.

Tot en met 5 maart 2006 kunt u stemmen voor de Mooiste plek van Nederland via www.demooisteplek.nl en daardoor meehelpen om de Grensmaas meer publiciteit te geven.

Vanaf 15 april starten de voorrondes op televisie, waar uiteindelijk 25.000,= te winnen is voor een project dat ten goede komt aan de ontwikkeling van de Grensmaas.

Op 13 mei nemen de finalisten het tijdens een grote live tv uitzending tegen elkaar op. Uit hun midden komt uiteindelijk de winnaar van de verkiezing van de mooiste plek 2006.
Bekijk de site www.demooisteplek.nl klik de Grensmaas aan en breng uw stem uit voor de Grensmaas. De natuurlijke grens tussen België en Nederland.