Green Valley en Axestive lanceren Internet Portal

Green valley

Green Valley en Axistive lanceren een Internet Portal voor mensen met een beperking

Delft, 20 februari 2006 - Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Green Valley. Er zijn veel organisaties met unieke ideeën voor websites die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. De meeste van deze ideeën stranden echter, omdat de technologische drempel te hoog is of omdat het aan middelen ontbreekt.

Toen Dennis van de Heijden van Axistive(tm) aanklopte bij Green Valley met het idee voor een internationaal portaal voor mensen met een beperking, besloot Green Valley dit initiatief te steunen. Green Valley stelde het geavanceerde Enterprise Content Management Systeem 'Discovery Server' beschikbaar en bood aan het portaal kosteloos te ontwikkelen.

Onlangs is Axistive.com officieel gelanceerd. Axistive(tm) brengt wereldwijd nieuws over computeraanpassingen voor mensen met een beperking. De Axistive(tm) Portal is een uniek concept in een redelijk ondoorzichtige markt, die veelal wordt gedicteerd door min of meer 'gekleurde'informatie afkomstig van leveranciers.

Axistive(tm) bevat onafhankelijk nieuws, artikelen en reviews over duizenden producten en leveranciers. Een belangrijk aspect daarbij is de toegankelijkheid voor de eigen doelgroep. De software en ervaring van Green Valley maken het mogelijk dat Axistive.com de komende jaren de doelgroep uitstekend kan bedienen. Met ruim 100.000 unieke pageviews in de eerste weken is Axistive(tm) nu al een doorslaand succes.

Michiel Riedijk, directeur van Green Valley over de lancering: 'Al jaren bouwt Green Valley toegankelijke websites voor de overheid en nu Axistive.com. Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijke pijler in de bedrijfsfilosofie van Green Valley. Beide zaken zien we nu in dit unieke project terug'.

Over Green Valley
Green Valley is de snelstgroeiende Nederlandse leverancier van Enterprise Content Management software. Het bedrijf heeft een leidende positie in overheid en de zorgsector. Green Valley levert een krachtig en gebruikvriendelijk ECMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele gerenommeerde organisaties en instellingen de afgelopen periode voor de software van Green Valley. Kijk voor meer informatie op www.greenvalley.nl.

Over Axistive
Axistive(tm) is de meest belangrijke bron van informatie over hulpmiddelen voor mensen met een beperking op het web. Axistive(tm) is het nieuwe internationale gezicht van Handicheck.net. Na meer dan 3,5 miljoen bezoekers in vier jaar is het Nederlandstalige Handicheck.net uitgebreid met meer partners en freelancers om internationaal nog meer mensen met een beperking van dienst te zijn. Experts en marktverkenners in Duitsland, India, Japan, Frankrijk, Nederland, Mexico en het Verenigd Koninkrijk houden op Axistive.com de trends en ontwikkelingen 24 uur per dag en zeven dagen per week bij. Kijk voor meer informatie op www.axistive.com.

/////////////////////////////////////////