Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe consultant voor Salience

Nieuwegein, februari 2006 - Salience, specialist op het gebied van informatie- en kennismanagement, heeft Jeanette Jekel (41) aangesteld als consultant. Jekel zal dankzij haar inhoudelijke kennis een goede impuls kunnen geven aan de consultancyactiviteiten van Salience. Zij gaat zich in eerste instantie richten op het project Arbeidsplein. Arbeidsplein heeft een samenwerkingsverband met Salience dat onlangs gestart is.

In haar loopbaan heeft Jekel veel kennis opgedaan over pensioenen en arbeidsvoorwaarden. Ze werkte als contractbeheerder individueel en collectief pensioen bij Kamerbeek Pensioen Consultants en als hoofd binnendienst en adviseur Employee Benefits bij ACW Adviesgroep. De laatste jaren was ze consultant bij respectievelijk Avita, Van Oosterum Employee Benefits en EBCC. In die laatste functie was ze reeds betrokken bij de ontwikkeling van het Arbeidsplein-concept.

Jeanette Jekel over haar nieuwe dienstverband bij Salience: "In eerste instantie ga ik me vooral richten op het verder inhoud geven aan en het in de markt zetten van Arbeidsplein. Ik ben ervan overtuigd dat we, door mijn inhoudelijke kennis te combineren met de technische kennis die Salience in huis heeft, een optimaal resultaat zullen behalen."

Edwin de Kuiper, Key Account Manager bij Salience: "De aanstelling van Jeanette sluit aan bij de nieuwe bedrijfsstrategie van Salience, waarbij de nadruk meer komt te liggen op consultancy, advies, ontwerp en analyse naast technische realisatie. Dankzij Jeanette hebben we de inhoudelijke kennis op het gebied van pensioenen en arbeidsvoorwaarden nu zelf in huis. In combinatie met onze al aanwezige expertise op het gebied van informatiestructurering kunnen we een aanzienlijke meerwaarde bieden ten opzichte van andere partijen."

Salience B.V. - Coltbaan 27b - 3439 NG Nieuwegein - Tel: 030 6056675

Fax: 030 6056324 - E-mail: info@salience.nl - Internet: www.salience.nl

Over Salience

Salience is specialist op het gebied van informatie- en kennismanagement en hét toonaangevende expertisecentrum op het gebied van de toepassing van XML. Als onafhankelijk adviesbureau helpt het bedrijf organisaties zoveel mogelijk rendement te behalen uit informatie. Hiertoe analyseert, structureert en ontwerpt Salience informatiestromen en -structuren. Daarnaast heeft het bedrijf ook de expertise in huis om de aangedragen oplossingen te implementeren. Salience organiseert ook regelmatig cursussen gericht op informatiemanagement en diverse XML-toepassingen. Concrete toepassingsgebieden waarop Salience de afgelopen jaren actief is geweest, zijn onder meer: data/tekst-integratie, content management, e-learning en e-publishing. Het bedrijf mag onder andere de NS, Philips, Robeco, ABN AMRO, Kluwer, Stater, Technische Universiteit Delft en Shell tot het klantenbestand rekenen.

Zie