Ingezonden persbericht


Persbericht

20 februari 2006

Centennial vernieuwt EMEA partnerprogramma en werft resellers in de Benelux ~ resellers profiteren van meer ROI dankzij nieuw beloningsprogramma ~

Centennial Software, ontwikkelaar van oplossingen die organisaties helpen om hun netwerken te beheren en beveiligen, heeft zijn EMEA partnerprogramma aangepast. Het programma is ontwikkeld om er zeker van te zijn dat elke partner, ongeacht de grootte van de organisatie, het hoogste rendement behaald bij het in de markt zetten van Centennial Software-oplossingen.

Het Solution Advisor Reward Programme (SARP) creëert één speelveld dat zowel langdurige als nieuwe partners beloont voor de investeringen die zij doen om oplossingen van Centennial Software te promoten en te verkopen. Het nieuwe programma geeft juist kleinere nichepartners de kans om op gelijke voet te concurreren met grotere, gerenommeerde resellers. Centennial verkoopt zijn oplossingen uitsluitend via het eigen netwerk en werkt met meer dan 100 partners in de EMEA-regio. Enkele resellers zijn MFSW (in Nederland), CRC, Grey Matter, Insight en Pillar Solutions.

Cees Groot, Sales Manager Software bij MFSW zegt: "Sinds enkele maanden brengen we Centennial Discovery 2005 en DeviceWall op de markt. De producten komen perfect tegemoet aan de behoefte om de kosten gerelateerd aan applicaties en netwerkbeveiliging optimaal te laten renderen. Wij verwachten er dan ook een grote markt mee aan te spreken in de Benelux."

Marc Adams, senior vice-president field operations bij Centennial Software: "Het nieuwe programma was nodig vanwege de verschillen tussen de diverse partners waar we mee werken. De lancering van het programma was het resultaat van een uitgebreide uitwisseling van kennis met en feedback van onze Europese partners. In 2005 zijn we begonnen met de verkoop van DeviceWall en Discovery in de Benelux. Voor deze regio zijn we nog op zoek naar nieuwe partners."

Centennial's producten Discovery en DeviceWall voorzien resellers en systeemintegreerders van de middelen om klanten te helpen bij het efficiënt en veilig managen van de veelheid aan applicaties en software op het netwerk.

Discovery geeft een compleet, dynamisch inzicht in het gebruik van software en hardware die op het netwerk van het bedrijf is aangesloten. DeviceWall biedt IT-afdelingen de mogelijkheid om draagbare mediatoestellen, die tegenwoordig steeds vaker op het werk worden toegepast, te monitoren en managen.

SARP wordt momenteel in Europa geïntroduceerd. Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar bij het Centennial's verkoopteam op 0044 1793 8362 00 en via de website www.centennial-software.com.