Ingezonden persbericht


Ook exposities in de galerie van ArtOlive

Graag nodigen wij je bij deze uit om aanwezig te zijn op de opening van de eerste expositie in de galerie van ArtOlive met werk van Marinel Vieleers en Eduard Linders op: vrijdag 10 mrt a.s. van 16 - 19 uur.

ArtOlive kende je al als de grootste online galerie van Nederland. Daar verandert niets aan. Maar wat nieuw is, is dat ArtOlive vanaf nu ook elke twee maanden een offline expositie organiseert in haar eigen galerie op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Hierna stellen we de eerste exposanten aan jullie voor: 10 maart - 28 april: expositie OFFLINE

Marinel Vieleers is beeldend kunstenaar in brons. Beelden tot 2 meter hoog. Abstraherend figuratief. Haar thema is: de mens verborgen achter uiterlijkheden. Door te werken met iele figuren verhoogt ze de kwetsbaarheid, daarbij laat ze ook nog eens zoveel mogelijk overbodige details weg, zodat de toeschouwer zelf zijn verbeelding over het beeld kan laten gaan.

Eduard Linders werkt als een ambachtelijk schilder, hoofdzakelijk met olieverf op linnen. Na een lange periode van abstract werken laat zijn huidige werk steeds meer een evolutie zien naar herkenbare, ruimtesuggererende composities in warme kleuren, vaak op fors formaat. Je zou het werk kunnen rekenen tot de colourfield stroming, waarbij gewerkt wordt in grote kleurvlakken in sfeervolle tonen.

Aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrief die enkele keren per jaar verschijnt houden we je op de hoogte van actuele exposities, nieuwe kunst(-enaars), nieuws over en aanbiedingen van ArtOlive.

Je zit in ons e-mailbestand omdat je ooit aangegeven hebt onze nieuwsbrief te willen ontvangen. Of omdat je al klant of kunstenaar bij ArtOlive bent.

afmelden: wil je niet langer door ArtOlive geinformeerd worden? Klik dan hier om je af te melden.

aanmelden: kreeg je dit mailtje doorgestuurd en wil je voortaan zelf ook graag de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden.

Contactgegevens ArtOlive

ArtOlive
Westergasfabriekterrein
Polonceaukade 17
1014 DA Amsterdam
020 - 675 85 04

galerie open: ma t/m vr 11 - 17 uur
klik hier voor een routebeschrijving

Met vriendelijke groet,

Het team van
ArtOlive

Stefan van Weelden, Martine Binnema, Patricia Kok, Iris Cools, Rindert de Quaasteniet, Rick Holleman, Bo Jansen en Jelle Zandberg.

Nog even in het kort:
10-03-2006 ­ 28-04-2006
Expositie OFFLINE
Marinel Vieleers (sculpturen) en Eduard Linders (schilderijen)

Algemene info:

- verkoopexpositie van ArtOlive - de grootste online galerie van Nederland - waarbij steeds 2 kunstenaars van het platform hun werk presenteren in de Westergasfabriek.
- locatie: Polonceaukade 17 (galerie van ArtOlive)
- open: op openingsdag (10/3) van 16 uur tot 19 uur en verder op werkdagen van 11 uur tot 17 uur (entree gratis)
- info: ArtOlive (020) 675 85 04, of kijk op: www.galerie.nl

Ingezonden persbericht