Ingezonden persbericht


Lammers van Toorenburg Benelux PR opent nieuw kantoor in Brussel

Bunnik/Brussel, 20 februari 2006 - De Belgische vestiging van LVT Benelux PR, het onafhankelijke PR-bureau voor de Benelux met kantoren in België en Nederland, heeft onlangs een nieuw kantoor betrokken in Strombeek-Bever, aan de rand van Brussel. Na de start in 2000 is het bureau ook in België gestaag gegroeid. Het werkt samen met het Nederlands zusterbedrijf niet alleen voor een groot aantal Benelux-klanten, maar ook lokaal voor een reeks klanten waaronder multinationals zoals SAP en Atos Origin. Het Belgische LVT-team bestaat inmiddels uit acht Belgische PR-specialisten (met zowel Vlaamse als Waalse achtergrond) met een gevarieerde opleiding en een brede ervaring.

De nieuwe, modern ingerichte vestiging biedt LVT Benelux PR de nodige ruimte en infrastructuur voor zijn verdere groei. Bovendien ondersteunt de inrichting de activiteiten met professionele faciliteiten voor presentaties en persbijeenkomsten.

# # #

Over LVT Benelux PR
LVT Benelux PR is een communicatiebureau met vestigingen in de hele Benelux (Amsterdam, Brussel en Bunnik). Van huis uit gepecialiseerd in de technologiemarkt werkt LVT inmiddels ook voor ondernemingen in andere sectoren, van consumentenproducten tot de B2B-markt. LVT werkt op een transparante manier en biedt volledige communicatieprogramma's aan, van het concept en de ontwikkeling over het uitwerken van de strategie tot en met het eindresultaat. Voor evenementen werkt het bureau samen met Eventive Business Events, onderdeel van dezelfde groep. In België en Nederland werkt LVT voor een zeventigtal bedrijven, van start-ups tot grote multinationals.