Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

20 februari 2006

Zutphen - Fietsendief aangehouden Surveillerende agenten zagen zondagavond (19-02) een 42-jarige Zutphenaar met een fiets over zijn schouder over de Spittaalstraat fietsen. Toen ze de man aanspraken, bekende hij al snel de fiets gestolen te hebben bij het station. De politie maakte proces-verbaal op. De fiets, een zwarte omafiets, staat op het politiebureau en de rechtmatige eigenaresse kan zich er melden.

Twello - Aanhouding ivm heling

De politie heeft zondagavond (19-02) een 25-jarige man uit Twello aangehouden voor heling. De man bood via internet gereedschappen te koop aan die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn. Genoemde goederen werden in de woning aangetroffen en in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de goederen.

Lochem - Aanhangwagens te zwaar beladen

De politie heeft bij verkeerscontroles op vrijdag (17-02) op de Zutphenseweg en Goorseweg te Lochem en de Ruurloseweg te Barchem aan drie automobilisten uit Lochem en Neede een boete uitgereikt. De aanhangwagen achter hun personen- auto bleek respectievelijk 240, 220 en 180 kg te zwaar beladen.

Zutphen - Automobilist 3 x in overtreding

De politie heeft op zondagmorgen (19-02) op de Den Elterweg een 48-jarige automobilist uit Wehl bekeurd voor het negeren van een rood verkeerslicht, het niet dragen van de autogordel en het niet bij zich dragen van een rijbewijs.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, 055- 54486052 ---- --