Vendex KBB NV

PERSBERICHT

Dixons opent filialen in V&D Groningen en Hilversum

's-Hertogenbosch, 20 februari 2006

Dixons, een van de leidende multimediaformules in Nederland, heeft vorige week twee nieuwe filialen op wel heel bijzondere locaties geopend. Sinds afgelopen donderdag vindt de klant Dixons in de kelderetages van de V&D-warenhuizen in Groningen én Hilversum. De nieuwe winkels brengen het aantal filialen van Dixons in Nederland op 144.

Dixons: de grootste elektronica retailer van Nederland Dixons is in Nederland de grootste aanbieder van populaire vrijetijdselektronica en is een belangrijk verkoopkanaal van mobiele telecom. Dixons is daarnaast een van de belangrijkste verkoopadressen voor pc's, notebooks en computeraccessoires, digitale camera's, MP3- spelers, gaming en navigatie. De populaire internetwinkel www.dixons.nl trekt circa 40.000 bezoekers per dag.

Met de opening van beide Dixons filialen in het V&D warenhuis, breidt Dixons haar assortiment uit met onder meer stofzuigers, strijkijzers en elektrische tandenborstels. Deze artikelen zijn alléén verkrijgbaar bij Dixons-vestigingen in V&D.

Dixons: altijd de eerste!
Omdat wij de grootste zijn, vindt men bij Dixons het nieuwste altijd als eerste. Of de consument nu bij Dixons in Groningen komt, in Capelle, Venlo of Hilversum: overal vindt men onze prettig overzichtelijke winkels boordevol met het meest actuele aanbod.

Fotografie: it's all digital
Fotografie is dé specialiteit van Dixons. Daarom is Dixons het adres voor alle soorten digitale camera's. Uiteraard kan men ook bij Dixons terecht voor alle bijbehorende randapparatuur, accessoires en geheugenkaarten.

Wilt u meer informatie over een van deze producten of gewoon eens kijken wat we hebben, dan is dit dus hét moment voor een bezoek aan Dixons. Bel 0800 ­ BELDIXONS (0800-235 34 96 67) of kijk en bestel direct op www.dixons.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Johan Lesterhuis, CEO Dixons - tel: 073 - 6460707


---- --