Ronald Jan Heijn's 'STAYA ERUSA' op 3e plaats DVD Chart top 30

Stichting fase drie

Amsterdam, 20 februari 2005

Amper vier weken na multiple release

In minder dan 4 weken na de bioscoop-, dvd en download release van Ronald Jan Heijn's spraakmakende film Staya Erusa, staat de film deze week genoteerd op de derde plaats van de DVD-Chart.

De film ging op 26 januari in 12 digitale bioscopen in premiere en werd gelijktijdig door Warner Home Video op DVD uitgebracht. Daarbij bood Free Record Shop een download mogelijkheid aan.

'Staya Erusa' is op alle fronten een opmerkelijk succes. In de - inmiddels 16 -bioscopen zijn nog steeds de meeste voorstellingen uitverkocht en ook de DVD wordt nu door steeds meer winkels in hun assortiment opgenomen.

Als film is Staya Erusa in alle opzichten 'anders'. Het is vooral een boodschap met antwoorden op vragen over leven en dood. O.a. het overlijdensproces, en wat er gebeurt 'daarna', wordt uitgebreid via animaties in beeld gebracht.

Ronald Jan Heijn (die samen met Harry Beckers en Claudia Bredewold de film maakte) stelt: Staya Erusa is de aanzet naar oplossingen voor de grote wereldproblemen en laat zien dat we veel ruimer moeten gaan denken.

Meer gegevens en contact via: www.voorbijdedood.nl fax: 013-5050236 Hilde Beathe Stapnes: 06-404.676.19 ; perscoördinatie