Ingezonden persbericht


Zomerbrochure Corendon uit met 'vreemde bestemmingen'

PERSINFORMATIE

CORENDON GAAT VREEMD.

NAAST TURKIJE NU OOK EGYPTE, KRETA EN BULGARIJE

Haarlem, februari 2006 - Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, brengt een nieuwe, 40 pagina's tellende zomerbrochure uit met 'vreemde bestemmingen'. Onder de noemer 'Corendon gaat vreemd' biedt de Turkije-specialist naast de bekende zonbestemmingen in Turkije, nu ook reizen naar Egypte, Griekenland en Bulgarije aan. Corendon maakt vakantiepret wederom betaalbaar.

Bijzondere bestemmingen tegen scherpe prijzen

Op de vraag: 'Waarom hebben jullie buiten Turkije geen bestemmingen?' antwoordde Corendon altijd met trots: 'Corendon is Turkije!' Maar de touroperator is overstag. Iedereen wil wel eens iets anders. Corendon Vliegvakanties verlegd zijn grenzen met Hurghada in Egypte, Burgas in Bulgarije en Kreta in Griekenland. All-inclusive genieten van zon, zee, strand en lekker eten staat nog steeds hoog op de Nederlandse vakantielijstjes!

Hurghada; duizelingwekkend duikparadijs

Hurghada staat bekend om de prachtige stranden en de duizelingwekkende onderwaterwereld. Het kleine vissersdorpje is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire badplaatsen aan de Rode Zee. Naast luxe hotels, gezellige restaurants, trendy barretjes en hippe clubs is er een variëteit aan watersport-mogelijkheden. Surfen, zeilen, diepzeevissen en vooral duiken is populair. De schitterende accommodaties, van intieme 'Guest Houses' tot zeer luxe vijfsterren hotels zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt in Hurghada!

Bulgarije, verborgen schat

Unieke natuurfenomenen, historische plaatsen, ongeschonden kloosters, huizen vol fresco's, luxe kuuroorden, goudgele zandstranden, lage prijzen en authentieke folklore. Corendon heeft Burgas, hotspot in opkomst, opgenomen in de nieuwe zomerbrochure. Het nabijgelegen Sunny Beach is absoluut één van de mooiste stranden van Europa en bovendien kindvriendelijk. Corendon biedt uitstekende nieuw gebouwde en/of gerenoveerde hotels waar de gasten helemaal in de watten worden gelegd.

Strand, uitgaan én cultuur op Kreta

Verreweg het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland is Kreta. Behalve een heerlijk klimaat, mooie stranden, veel restaurants en uitgaansmogelijkheden biedt Kreta de vakantieganger op het gebied van cultuur en natuur veel mogelijkheden. Het eiland heeft een rijke historie en tal van monumenten en opgravingen.

Brochure opvragen en reizen boeken
De zomerbrochure 'Corendon gaat vreemd' is op te vragen via 023 52 68 979. Via dit telefoonnummer kunnen tevens reizen worden geboekt, dit kan ook bij de reisagent of via www.corendon.nl

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten en hoteliers kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: Corendon Airlines. Zie ook www.corendon.nl.