Ingezonden persbericht


Persbericht

BVO Training Center benoemd tot Microsoft Gold Partner

Nieuwegein, 20 februari 2006 - Microsoft heeft BVO Training Center benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner. BVO Training Center was al een aantal maanden Microsoft Certified Partner Learning Solutions en heeft de vraag naar Microsoft trainingen het afgelopen jaar zien toenemen met 50 procent. Hiermee is het bedrijf één van de snelste groeiers onder de Microsoft partners.

In de regel is een Gold Partner een partner die over meer dan de gebruikelijke expertise beschikt. In het geval van Learning Solutions kunnen Gold Partners meer aanbieden dan een standaard curriculum. Zo heeft BVO van oudsher bijzondere 'blended learning' oplossingen in huis zoals de Bootcamp- en Fasttrack trainingsprogramma's.

"Ik vind het knap dat BVO ook nu, tijdens de explosieve groei, het kwaliteitsniveau hoog houdt. Dit blijkt onder andere uit de klanttevredenheidonderzoeken die in samenwerking met Microsoft uitgevoerd zijn", zegt Microsoft's Partner Account Manager Tjeerd Veninga. Hij vindt het 'fantastisch dat BVO zich zo goed en zo snel ontwikkelt'. Binnen een half jaar heeft de ICT-opleider de benodigde certificeringen en kwaliteitseisen behaald om Gold Partner te worden.

Bedrijven die deze certificering krijgen voldoen wereldwijd aan dezelfde objectieve normen. "Voor BVO een mooie bekroning op haar inspanningen en de nauwe samenwerking met Microsoft", vindt Veninga. Het voordeel voor de cursist is volgens algemeen directeur Rik Boelhouwer dat 'BVO nu direct de nieuwste Microsoft trainingen kan aanbieden en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen'. Zo is de ICT-opleider al druk bezig met trainingen voor SQL 2005 en Visual Studio 2005, die één dezer dagen van start zullen gaan.

Over BVO Training Center

BVO Training Center is een belangrijke ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft veel opzien gebaard met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen leidt tot veel tijdwinst, maar ook tot aanzienlijk lagere kosten. BVO was indertijd de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Momenteel maakt het bedrijf een sterke groei door. Het bedrijf heeft in 2005 de omzet met 50% kunnen laten groeien. BVO Training Center is Microsoft Gold Partner en een gecertificeerde opleider voor Linux en Cisco. In samenwerking met Hogeschool NOVI biedt BVO tevens de kopstudie Informatica aan. Kijk voor meer informatie op www.bvo.nl.

Meer informatie voor de pers

BVO Training Center B.V.

Rik Boelhouwer

Dukatenburg 99

3437 AB Nieuwegein

t: (030) 600 91 00

e: boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong BV

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

t: (020) 421 05 65

e: maartje@l-dj.nl