Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Movie MAX heeft Europese primeur met online fotodienst Photomax

Son, 20 februari 2006 - Dvd-verhuurder Movie MAX is de eerste winkelketen in Europa die de service Photomax zal aanbieden aan haar klanten. De introductie van deze Amerikaanse online fotodienst staat gepland voor april 2006.

Via http://moviemax.myphotomax.com biedt Photomax een uitgebreid servicepakket aan. Het is onder andere mogelijk om analoge foto's, negatieven en dia's te laten digitaliseren, in een archief op internet te plaatsen en op een eenvoudige manier foto's via e-mail met anderen te delen. Uniek is de mogelijkheid om online dvd's in Hollywoodstijl te maken. Daarnaast kunnen de foto's worden gebruikt om andere persoonlijke cadeaus van te laten maken, zoals T-shirts, fotoboeken en mokken. Klanten krijgen 5GB aan foto-opslag gratis.

Revolutionaire dienst
Photomax is een initiatief van Big Planet, onderdeel van Nu Skin Entertprises (NSE), een beursgenoteerd bedrijf dat in 2004 een omzet haalde van ruim 1,2 miljard dollar. In Europa wordt Photomax geĂŻntroduceerd door Here & Now. "Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Photomax de consument een innovatieve service aanbieden", zegt John Bakker, New Business Manager bij Movie MAX. "Daarnaast zien wij deze revolutionaire dienst als een interessante additionele omzetmaker voor onze franchisers."

Movie MAX
Movie MAX is de meest toonaangevende winkelformule op het gebied van home entertainment. Met 300 Movie MAX moviestores in de Benelux is de organisatie marktleider in de videoverhuurbranche. De core business van de ruime, moderne winkels is de verhuur van dvd's. Daarnaast biedt Movie MAX een totaalconcept aan verkoopproducten.

Noot voor de redactie/