Talpa Nederland


---


Laren, 15 februari 2006

WIE WORDT 'DE SLIMSTE'?
VANAF 20 FEBRUARI FINALEWEEK BIJ TALPA

Vanaf maandag 20 februari begint de finaleweek van 'De Slimste' bij Talpa. In een bloedstollende afvalrace strijden de kandidaten om de eretitel 'De Slimste'. Vele zwaargewichten gingen de afgelopen weken de uitdaging aan, maar de volgende finalisten staan zeker in de arena: Hans Beerekamp, Peter van der Vorst, Jeroen Kijk in de Vegte en Jan Joost van Gangelen.

De finaleweek begint maandag met de twee kandidaten die overblijven na de laatste reguliere uitzending van donderdag 16 februari en een van de vier toppers. Een deelnemer moet afvallen, wiens plaats een dag later wordt ingenomen door een van de drie resterende finalisten. Zo volgt op donderdag de grote finale met de nummer 1 uit de voorronden (Hans Beerekamp) en de twee sterksten uit de finaleweek. Maakt Hans Beerekamp zijn favorietenrol waar? Wie wordt 'De Slimste'?

'De Slimste' is maandag tot en met donderdag te zien om 22.00 uur, met de ultieme finale op donderdag 23 februari. Presentatie is in handen van Linda de Mol en deskundoloog Cees Geel verzorgt de informatieve en komische toelichting op de juiste antwoorden.

De Slimste, maandag t/m donderdag 22.00 uur, Talpa. Finale donderdag 23 februari 22.00 uur

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---



Talpa Nederland