Llink


Rotterdam, 17 februari


- PERSBERICHT -

747Live met Arjan Erkel

John Buijsman ontvangt de veel besproken arts zonder grens, schrijver en politicus Arjan Erkel. Arjan spreekt over zijn politieke aspiraties in Rotterdam. Verder vertelt filosofe Liesbeth Levy over de term 'Pulp TV'. Voedselexpert Jinke Obbema schuift aan om te praten over van alles wat met eten te maken heeft en de Leidse band Meilof voorziet 747 van een muzikale Live noot. 747Live is maandag 20 februari om 14:00 te beluisteren op 747AM.

Zesde op de lijst van het CDA in Rotterdam, Ajan Erkel richt zich volledig op de lokale politiek. Met zijn slogan 'voor een onverdeeld Rotterdam' nam Erkel een single op met stedelingen met zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten, de titel: 'Rotterdam voor Iedereen'.

De Leidse band Meilof brengt een combinatie van swingende pop en hartverwarmende luisterliedjes te gehore in de Blits. Zanger/componist Rikkert Meilof zal op de Boompjes 701 worden bijgestaan door muzikanten Peter van den Akker, Tjeerd Volbeda, Gijs Wams, Frank Leenders en Joram Peeters.

747 Live is maandag 20 februari om 14:00 uur te horen op 747 AM. 747 Live is een programma van LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT