ChristenUnie


Spreekbeurt André Rouvoet Maassluis maandag 20 februari 2006

André Rouvoet en Dr. Johnny Love bezoeken Maassluis Verkiezingsbijeenkomst

Het is zover. Op maandag 20 februari a.s. vindt in gebouw De Kern aan de P.C.Hooftlaan in Maassluis-Centrum de verkiezingsbijeenkomst plaats van de ChristenUnie. U komt toch ook?
André Rouvoet, lid van de Tweede Kamer en fractievoorzitter van de ChristenUnie, werd in 2004 gekozen tot de politicus van het jaar. Verder speelde hij een grote rol in de nee-campagne tegen de Europese Grondwet.

Marcello Stewart, bekend onder de artiestennaam Dr. Johnny Love, is bekend onder zowel de jeugd als onder de allochtone bevolking. Met zijn muziektalenten trad hij samen op met Marco Borsato en Ali B. Maar ook op de EO- jongerendag, in kerken en in jeugdcentra is hij regelmatig te zien. De Entertainment Business is hem met de paplepel ingegoten. Hij treedt bovendien regelmatig op in de migrantentalkshows van de ChristenUnie.

En natuurlijk is op deze politiek feestelijke avond ook onze eigen lijsttrekker en huidig gemeenteraadslid Kees Smits aanwezig. Hij zal vertellen waartoe een (nog) kleine éénmansfractie van de ChristenUnie in staat was en wat er bereikt is. En wat de ChristenUnie de komende raadsperiode hoopt te ondernemen.

Wij zien u dus graag op maandag 20 februari 2006 De Kern, P.C. Hooftlaan 12, Maassluis
De zaal is open om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.


---