Ingezonden persbericht

Trading signalen voor meer rendement op uw beleggingen

Nieuwe website biedt tradingsignalen van een handelssysteem ontwikkeld door bekende en ervaren traders

AMSTERDAM, 20060220 -- De website www.money2work.com is opgericht als een tradingplatform van traders en voor traders. Op de site worden onder andere de signalen van een robuust handelssysteem aangeboden, die op basis van een abonnement worden verspreid. De signalen worden verstuurd per e-mail, sms.of een combinatie van beide.


PERSBERICHT VAN www.money2work.com

Nieuwe website biedt tradingsignalen van een handelssysteem ontwikkeld door bekende en ervaren traders.

De website www.money2work.com is opgericht als een tradingplatform van traders en voor traders. Op de site worden onder andere de signalen van een robuust handelssysteem aangeboden, die op basis van een abonnement worden verspreid. De signalen worden verstuurd per e-mail, sms.of een combinatie van beide.

Gemakkelijk profiteren van koersstijgingen/dalingen zonder het financiële nieuws bij te houden in Crude oil, Bund future en Euro-dollar.

Door het volgen van de signalen van het handelssysteem wordt continuïteit bewerkstelligd in de trading/beleggingsactiviteiten met een zo hoog mogelijk rendement, tegen een acceptabel risico. Het systeem houdt rekening met eventuele verliezen en kosten van brokers.

Door wie opgericht:
Money2work is opgericht door Aloys Mattijssen. Hij heeft jarenlang ervaring in de derivatenhandel en in het begeleiden van professionele traders die gebruik maken van diverse handelssytemen.

Op verzoek van cursisten van zijn cursus (day)trading en diverse bezoekers van zijn workshops stelt hij nu de door hem opgedane knowhow ter beschikking aan derden.

Money2work kan ook bemiddelen als men het handelen wil uitbesteden.

De lezersvragen over trading van het blad Technische en Kwantitatieve Analyse
die door Aloys Mattijssen worden beantwoord zijn na te lezen op de website.

Voor meer informatie zie www.money2work.com.

Wenst u met ons in contact te treden, stuur dan een e-mail naar info@money2work.com


Money2work.
Aloys Mattijssen.




Ingezonden persbericht