Ingezonden persbericht

Niet geschoten is altijd mis

Unieke service vergroot commerciële kansen op de overheidsmarkt

NEDERLAND, 20060220 -- Sinds kort brengt Bidding.nl onder de naam Biddingalarm een nieuwe dienst op de markt. Binnen 24 uur na publicatie van een overheidsopdracht of aanbesteding, worden klanten van Biddingalarm door toezending van de tekst van deze publicatie per e-mail op de hoogte gesteld. Alleen de aanbestedingen, die beantwoorden aan het door de klant opgegeven zoekprofiel, worden doorgestuurd. De klant kan vervolgens zelf beslissen wel of niet op de opdracht in te schrijven.


Omdat door deze dienst de vele sites, waarop overheidsopdrachten en aanbestedingen worden gepubliceerd, niet meer dagelijks bezocht behoeven te worden, bespaart de klant zich enorm veel tijd. Bovendien wordt de kans om juist die ene lucratieve overheidsopdracht te missen, door Biddingalarm grotendeels tot nul gereduceerd.

Hoewel er meer partijen zijn die dergelijke alarmeringsdiensten aanbieden, meent Bidding.nl met Biddingalarm toch een sterke toegevoegde waarde te hebben.

Roland Bulder, managing director van Bidding.nl, verklaart in dat kader: "Door de manier waarop wij ons zoeksysteem hebben ingericht, zijn wij niet afhankelijk van bijvoorbeeld CPV codes of het gebruik van ruime zoektermen. Heel gericht wordt binnen de publicaties van overheidsdiensten gezocht naar specifieke aanknopingspunten met de dienstverlening van onze klanten. Zo kan het voorkomen, dat binnen een publicatie voor de nieuwbouw van een overheidsgebouw ook het aanleggen van een uitgebreid (datacommunicatie en telefoon) netwerk wordt meegenomen. Het unieke van ons systeem is dat vervolgens niet alleen de bouwbedrijven een alarmeringsbericht krijgen, maar juist ook onze klanten in de ICT-gerelateerde hoek. Een bijkomend voordeel voor onze klanten is overigens dat Biddingalarm, ondanks ons kenmerkende zoeksysteem, toch de goedkoopste alarmeringsservice op de Nederlandse markt is".

Ook interesse in een abonnement op Biddingalarm? Ga naar www.biddingalarm.nl en schrijf u nu in voor een gratis en vrijblijvend proefabonnement van 2 maanden.

Bidding.nl is specialist op het gebied van het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Kijk op www.bidding.nl voor meer informatie.




Ingezonden persbericht