Itteren

Gesponsord door: Bours Holding B.V.

NIEUWS Openbaar vervoer met carnaval 18-feb-2006, Website Stadsbus Maastricht

Tijdens het CARNAVAL rijden wij vanaf zondag 26 februari t/m dinsdag 28 februari zondagsdienst. Er worden extra bussen ingezet, zodat vanaf 12.30 uur tot 21.00 uur tussen de wijken en het centrum v.v. elk kwartier een bus vertrekt.

Op za-zo-ma-di rijden wij een intensief nachtbusprogramma tot 03.15 uur. Speciaal tarief: 2,50 per rit of met de voordelige nachtbuspas.

De kaarten voor de borrelbussen zijn tijdens alle carnavalsavonden verkrijgbaar in de verkoopunit op de Markt/Boschstraat.

Speciale actie met de nachtbuspas: 4 nachten reizen met de stadsborrelbus voor maar 10,00, inclusief elke dag één heenrit naar de stad met de reguliere lijndienst.
De nachtbuspassen zijn v.a. 13 februari verkrijgbaar bij de chauffeur en de bekende voorverkoopadressen.

De normale kaartsoorten zijn op deze nachtbussen niet geldig.

Er rijden ook REGIO-nachtbussen naar o.a. Eijsden/Gronsveld. Speciaal tarief: 3,50. De nachtbuspas is op deze bus niet geldig.

Vanaf woensdag 1 maart t/m vrijdag 3 maart rijden wij vakantiedienst. Dit betekent dat er overdag minder bussen rijden (m.u.v. lijn 4) en lijn 7 vervalt.

Meer informatie? Vraag naar de speciale carnavalsbrochure bij de buschauffeur, of download de folder in PDF formaat van de website.