Dexia Bank


Press

Van 26 februari tot 3 maart 2006 grote finale Axion Student Trophy.

Spanning en spektakel verzekerd voor twaalf studenten uit Leuven !

20-02-2006

Zondag 26 februari vliegen twaalf studenten uit Leuven naar een geheime zonnige bestemming om deel te nemen aan de finale van de Axion Student Trophy. Voor de winnaars zit er een reis rond de wereld aan vast, zakgeld inbegrepen

Zes dagen lang, van 26 februari tot 3 maart, nemen drie studententeams uit Leuven (KUL en KUL-VUB-Groep T) het in de finale van de Axion Student Trophy op tegen twee ploegen uit Brussel en Louvain-la-Neuve.

Na de halve finale in Dinant op 9 december 2005, waar de deelnemers zich moesten meten in wiskunde, rafting, insecten proeven, een quadwedstrijd, krijgen ze nu andere katten te geselen en worden ze getest op hun handigheid, hun atletisch vermogen en hun intellectuele capaciteiten. De winnende ploeg wacht een schitterende reis rond de wereld, zakgeld inbegrepen, aangeboden door Axion van Dexia Bank.

Om deze onvergetelijke ervaring te delen, zullen de twintig hogeschool- of universiteitsstudenten de hele week lang gevolgd worden door een cameraploeg van Jim TV , dat in de loop van de komende maanden een wekelijkse reportage over hun prestaties en lotgevallen gaat uitzenden.

Elke dag zullen de hoogtepunten van de finale gepubliceerd worden op de internetsite van Axion Student Trophy , zodat het publiek de avonturen van de studenten in woord en beeld kan volgen.

Uiteraard kan ook het publiek de finalisten aanmoedigen ze zullen het nodig hebben ! via de blog van de site (rubriek Real Trippin)
* meer details over de Axion Student Trophy
---

Persdienst Dexia Bank
Pachecolaan 44 (GI 9/32), 1000 Brussel Tel. 02 222 45 33 - Fax. 02 222 90 90 - pressdexia@dexia.be