Politie Zuid-Holland-Zuid

26/2 hoeksche waard

, 26-02-2006 o persberichten weekend district III

AUTO IN BRAND
HEIENOORD Op de kruising van de N217 met de Reedijk heeft op zaterdagmiddag 25 februari een auto in brand gestaan. Dit is op het viaduct over de A29. Door de politie werd de locatie afgezet. De brand werd geblust door de brandweer. De auto werd weggetakeld.

RUZIE OM STRIJKIJZER
s GRAVENDEEL De politie heeft op zaterdagmiddag 25 februari een 19-jarige man uit Burgh Haamstede aangehouden op het asielzoekerscentrum aan de Kilweg in s Gravendeel. De 19-jarige had ruzie met een huisgenoot (29) over een strijkijzer. Er ontstond een woordenwisseling die ontaardde in een vechtpartij. De 19-jarige zou op een gegeven moment een mes hebben gepakt waarop de 29-jarige wegvluchtte. De politie hield de 19-jarige aan. Na een nachtje cel is hij op zondagmiddag 26 februari heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De 29-jarige heeft aangifte gedaan.

MISHANDELING
PUTTERSHOEK De politie heeft in de nacht van zaterdag 25 februari op zondag 26 februari een 52-jarige man uit Puttershoek aangehouden in een woning aan de Hazelaarstraat. Hij zou zijn vriendin (51) hebben geslagen na een woordenwisseling. De man werd ingesloten.

BOTSING
s GRAVENDEEL Op de Havelaar in s Gravendeel is in de vroege morgen van zaterdag 25 februari een ongeval gebeurd. Een 45-jarige man uit s Gravendeel nam vermoedelijk te ruim een bocht waarna een frontale botsing met een tegenligger volgde. Dit is de bocht in de richting van de N217. In deze auto zat een 76-jarige man uit s Gravendeel. Hij had een hoofdwond en werd naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Beide autos liepen deuken op.