Gemeente Zoetermeer

Voorjaarsvakantieprogramma op de VrijeTijdsCentra

Op de drie VrijeTijdsCentra wordt er tijdens de vakantie weer veel georganiseerd. Er zijn een heleboel leuke activiteiten om aan mee te doen; naast het hutten bouwen, sport- en spelactiviteiten is er ook een leuk creatiefprogramma met op:


- Maandag 27 februari Vogelnaambordje of decoratief (sieraden)doosje maken

- Dinsdag 28 februari Flessenpopje of kadovlinder maken
- Woensdag 1 maart Bezige bij bloempot of smeltkralen onderzetter maken

- Donderdag 2 maart* Kleurplaat, tosti of fotolijstje maken
- Vrijdag 3 maart Beestenboekenlegger maken of kadotegel verven
- Zaterdag 4 maart Knikkerduikelaar of kleine indiaan maken


* Niet bij VrijeTijdsCentrum Rokkeveen

Naast dit creatieve programma is er op dinsdag 28 februari van 18.30 21.00 uur een Carnavalsdisco op VrijeTijdsCentrum Rokkeveen. Voor kinderen die verkleed komen, zijn er leuke prijzen te winnen. De kosten zijn 2,00 en voorinschrijving is verplicht. Op VrijeTijdsCentrum Zegwaartseweg is er een spelletjesdisco op donderdag 2 maart. De spelletjes hebben allemaal te maken met carnaval. De disco duurt van 19.00 21.00 uur en kost 2,00.

Openingstijden

De VrijeTijdsCentra zijn in de voorjaarsvakantie van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Een dagkaart kost 0,90, een tienbezoekenkaart 5,40 en een jaarkaart 26,25. Voor ZoetermeerPas houders is de toegang gratis. Meer informatie over de vrijetijdscentra is te vinden op www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum.