RandstandRail

door werkzaamheden

22-2-2006 Verkeershinder diverse locaties Oosterheem en Noordhove door werkzaamheden

In de maanden februari en maart vinden er op diverse locaties in Oosterheem en Noordhove werkzaamheden plaats voor de komst van RandstadRail. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit herstelwerkzaamheden van het asfalt en het aanbrengen van mantelbuizen. Verder wordt de rijbaan aan de Olof Palmelaan omgelegd naar de oorspronkelijke ligging. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het wegverkeer:
* Nog tot woensdag 1 maart 16.00 uur is de Olof Palmelaan afgesloten voor het verkeer. Het verkeer kan omrijden via de Florence Nightinggalelaan.

* Van maandag 27 februari 09.00 uur tot en met vrijdag 3 maart 15.00 uur is de Ammerstolstraat afgesloten. Automobilisten en fietsers worden omgeleid via de Benthuizerstraat.

* Van maandag 27 februari 07.00 uur tot en met vrijdag 3 maart 16.00 uur wordt de Ruimtebaan afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Willem Dreeslaan, Hugo de Grootlaan en de Schansbaan.
* Maandag 6 maart wordt de West-tak Y-splitsing in Oosterheem afgesloten. Het verkeer kan omrijden via de Oost-Tak Y-splitsing. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het bestaande tijdelijke voet- en fietspad.

omhoog meer informatie over de dienstregeling en routes