Schudden en Schijnen. MaGicTorch, de batterijloze zaklamp

Smartpower b.v.

Schudden en Schijnen. MaGicTorch, de batterijloze zaklamp, zorgt voor gemak en 100% besparing

Apeldoorn, 27-02-2006

SmartPower, leverancier van slimme energiebesparende en milieuvriendelijke producten maakt bekend dat hun batterijloze zaklamp, de MaGicTorch, vanaf vandaag geĂŻntroduceerd wordt in Nederland. Slechts 1 minuut schudden zorgt voor een krachtige lichtbundel gedurende minimaal 2 uur. De consument hoeft zich vanaf nu dus geen zorgen meer te maken om een zaklamp die het misschien niet doet omdat de batterijen leeg zijn. De MaGicTorch werkt altijd. Zelfs in het water.

De MaGicTorch is onmisbaar als zaklamp in de meterkast, op de camping, in de auto en zelfs op de boot. Omdat de MaGicTorch gebruikmaakt van een nieuwe techniek waarbij de lamp door schudden energie opwekt, bespaart iedere gebruiker 100% op batterijkosten. De frustraties van batterijen die leeg zijn en in de meest onmogelijke situaties vervangen moeten worden behoren definitief tot de verleden tijd. En aangezien er geen batterij meer aan te pas komt levert de gebruiker automatisch een bijdrage aan een beter milieu.

Over SmartPower
SmartPower is de leverancier van slimme energiebesparende en milieuvriendelijke producten en programma's van Nederland. SmartPower richt zich zowel op de consumentenmarkt als op de zakelijke markt. SmartPower voorspelt dat de energierekening, ondanks de kortingsacties van diverse energieleveranciers, verder zal toenemen. De komende periode zal het assortiment verder uitgebreid worden met producten en programma's die voldoen aan de hoge eisen die SmartPower stelt. SmartPower richt zich met haar energiebesparende producten en programma's op gebruikers die blijvend willen profiteren en bovendien een bijdrage willen leveren aan het milieu.