Ingezonden persbericht


CSC breidt overeenkomst met GlobalCollect verder uit

Bunnik, 27 februari 2006 - Computer Sciences Corporation (CSC) heeft zijn IT-outsourcingscontract met de internationale financiële dienstverlener GlobalCollect uitgebreid en met vijf jaar verlengd.

Vanuit zijn Secure Data Center in Kopenhagen biedt netwerkbeheerder CSC al sinds 2000 hosting-activiteiten die GlobalCollect ondersteunen bij de betalingsverwerking van internationale klanten. Nu is overeengekomen dat CSC een infrastructuur gaat bouwen, waarmee GlobalCollect transacties van klanten nog sneller kan afwikkelen. Dit betalingsplatform wordt ondergebracht in de Oracle 10g.2 Enterprise Edition. CSC zet twee redundante platforms op, waardoor de beschikbaarheid van de diensten van GlobalCollect op het hoogste niveau is verzekerd.

GlobalCollect biedt zijn wereldwijde klanten vrijwel alle belangrijke betalingsdiensten aan, waardoor deze bedrijven veel verschillende betalingsmethoden in plaatselijke valuta's kunnen accepteren. Om deze diensten betrouwbaar en snel te kunnen aanbieden, heeft GlobalCollect een veilige en altijd beschikbare infrastructuur nodig.

"Gezien ons type dienstverlening, eisen partners en klanten topprestaties en het allerhoogste beveiligingsniveau", zegt Ron Vollebregt, Chief Operating Officer van GlobalCollect. "Om aan hun verwachtingen te kunnen voldoen, werken we nauw samen met partners die bekendstaan om hun specifieke kennis en ervaring. Om die reden hebben we voor dit nieuwe project gekozen voor CSC."

"De uitbreiding van het contract met GlobalCollect onderstreept dat we de juiste medespeler zijn voor financiële dienstverleners die hun informatietechnologie willen uitbesteden", zegt Paul van Roozendaal, Managing Director van CSC in Nederland. "Zaken als beschikbaarheid en veiligheid zijn cruciaal in deze sector. Onze professionals hebben de ervaring die onze klanten nodig hebben voor succes."

###
Over GlobalCollect
GlobalCollect biedt internationale betalingsdiensten voor bedrijven die zaken doen via internet, post en telefoon. Ondernemingen in meer dan 200 landen maken via één enkele technische en administratieve interface gebruik van het online betalingsplatform van GlobalCollect en het daaraan gekoppelde internationale bankiersnetwerk. Ze kunnen daardoor verschillende betalingsmethoden in plaatselijke valuta's accepteren, waaronder alle belangrijke creditcards en debetkaarten, cheques en bankoverschrijvingen (real-time online en offline). GlobalCollect komt tegemoet aan de steeds veranderende wensen van zijn klanten en speelt daardoor wereldwijd een leidende rol als Payment Service Provider.