Politie Zeeland


---


O-0920-2006. Zonnewijzer vernield
Van zaterdag op zondag tussen 21.00 uur en 9.00 uur is er in 's Gravenpolder in de Goesestraatweg een zonnewijzer vernield.
De zonnewijzer is geheel van de sokkkel afgebroken en teruggevonden op de parkeerplaats voor de woning.
De waarde van de zonnewijzer is nog onbekend. In dezelfde straat zijn die nacht nog meer vernielingen gepleegd; er is een postbus velnield en ook enkele planten moesten eraan geloven.

W-0921-2006. Auto tegen lichtmast
Een bestuurster van een personenauto botste maandag rond 8.00 uur tegen een lichtmast na eerst afzetpaaltjes met een ketting te hebben geraakt op de Seissingel te Middelburg.
De auto van de 37-jarige vrouw uit Middelburg raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd. De vrouw had haar voertuig niet voldoende onder controle. Zij raakte niet gewond.

Z-0922-2006. Botsing tussen twee personenauto's
Een 46-jarige bestuurster uit Hulst veroorzaakte maandag om 7.50 uur een aanrijding door de Butstraat in Hulst schuin over te steken.
Bij deze manoeuvre zag zij de haar tegemoetkomende 45-jarige automobiliste, eveneens uit Hulst, over het hoofd.
Beide auto's raakten beschadigd.

W-0923-2006. Auto gestolen
Van zondag op maandag tussen 14.30 uur en 7.00 uur is er in de Industrieweg te Vlisingen een personenauto gestolen van een bedrijventerrein.
De eigenaresse had de auto op het terrein bij het bedrijf geparkeerd en de sleutels in een speciaal daarvoor bestemd kastje gedaan. Zowel de auto als de sleutels zijn verdwenen.
Het betreft een metalic zwarte Fiat Panda met kenteken 30-PP-RZ.
De auto was voorzien van geluidsapparatuur en een zwart hondekleed. Het totaal van de gestolen goederen is niet bekend.

O-0924-2006. Bromfiets inclusief helm gestolen
Tussen vrijdag 7.50 uur en maandag 11.00 uur is in Oud Vossemeer in Onder de Molen een bromfiets met helm gestolen.
Het betreft een zwarte Tomos met verzekeringsplaatje THP120.
De bromfiets was door de eigenaresse op slot gezet met een beugelslot aan een fietsenrek waar ook haar helm aan vast zat. De helm is zilverkleurig en voorzien van witte stikkers. De waarde van de Tomos en helm zijn niet bekend.

W-0925-2006. Auto vernield
In de Cirkel in Vlissingen is zondag tussen 15.30 uur en 18.15 uur een personenauto vernield.
Er is met kluiten op de auto gegoid en met stenen zijn er krassen op het voertuig gemaakt. De krassen zitten over heel de auto, de ramen en de spiegels. De schade wordt geschat op 3000 Euro.

---- --