Politie Gelderland-Midden

Rectificatie bericht:crash na invoegfout van trucker op A12
Publicatiedatum: 27-2-2006 16:08:35

In het persbericht over een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto is een fout gemaakt. Het ongeval had plaatsgevonden op de Pleijweg in Arnhem, tussen Knooppunt Velperbroek en de Westervoortsedijk en niet, zoals in het persbericht staat vermeld, op de A-12.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Politie zoekt getuigen van verkeersruzie

Publicatiedatum: 27-2-2006 15:54:05

Bemmel - De Bemmelse politie is op zoek naar getuigen van een uit de hand gelopen verkeersruzie op De Plak in Bemmel. Een 30-jarige man uit Oosterhout liep daarbij verwondingen op, nadat hij op de vuist was gegaan met de andere partij, een 29-jarige man uit Westervoort. De Oosterhouter moest naar het ziekenhuis; de Westervoorter is door de politie aangehouden.

Over de precieze toedracht zijn bij het politieonderzoek nog onduidelijkheden gerezen. Bovendien is gebleken dat er tijdens het voorval twee auto's zijn gesignaleerd waarvan de inzittenden mogelijk meer informatie hebben over de toedracht van het voorval. De politie is daarom vooral op zoek naar de inzittenden van een zilverkleurige personenauto en een wit busje, die bij het voorval hebben gezien. Maar ook andere passanten, die tijdens het voorval voorbij zijn gereden kunnen mogelijk waardevolle informatie hebben die voor het onderzoek van belang kunnen zijn. Getuigen worden dan ook gevraagd contact op te nemen met de Bemmelse politie via 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606