Ingezonden persbericht


persinformatie

Turkijespecialist overtuigd van eigen kwaliteit

Corendon plaatst vakantiebeoordelingen van zoover op eigen website

Haarlem, februari 2006 - Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije en sinds kort tevens aanbieder van bestemmingen in Egypte, Griekenland en Bulgarije, publiceert sinds kort de beoordelingen van Zoover op de eigen website. De vakantiebeoordelingen van deze onafhankelijke reiswebsite staan vermeld bij de door Corendon aangeboden accommodaties. De touroperator houdt, door het zichtbaar maken van de kwaliteit, niet alleen zichzelf scherp, maar toont tevens haar zelfverzekerdheid. Een eerlijk extraatje voor online klanten.

Bewezen kwaliteit voor een scherpe prijs
Corendon toont als eerste touroperator haar zelfverzekerdheid door de beoordelingen van Zoover op de eigen site te publiceren. Zoover is een onafhankelijke, actuele en gratis reiswebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen en campings worden beoordeeld door en vóór reizigers. De bezoekersaantallen van de Zooversite groeien in een razend tempo. Iedereen wil wel weten of ze de juiste keuze maken en of de accommodatie daadwerkelijk biedt wat zij pretendeert. Uit de beoordelingen van de door de touroperator aangeboden accommodaties blijkt dat zij haar belofte nakomt. Corendon bewijst hiermee opnieuw dat het goed mogelijk is om kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs en hoge waarderingen te krijgen op Zoover.

Brochure opvragen en reizen boeken
De zomerbrochures van Corendon zijn op te vragen via tel. 023 52 68 979. Via dit telefoonnummer kunnen tevens reizen worden geboekt, dit kan ook bij de reisagent of via www.corendon.nl

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten en hoteliers kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: Corendon Airlines. Zie ook www.corendon.nl.