Weekendjeweg start met autoverhuur

Bookit

Weekendjeweg.nl biedt vanaf nu de mogelijkheid om voordelig een auto te huren. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Sixt rent a car. De speciale weekendprijs die Weekendjeweg.nl en Sixt rent a car zijn overeengekomen, is alleen geldig in combinatie met een hotelreservering.

Marianne Baars, algemeen directeur van Bookit - Weekendjeweg.nl: 'Wij constateren dat hier behoefte aan is. Zo krijgen wij regelmatig de vraag gesteld of wij ook vervoer aanbieden. Er zijn genoeg mensen met een auto van de zaak die geen privé-kilometers rijden, er een auto extra bij willen of geen auto hebben. Met deze extra service bieden wij deze groep mensen een handige en voordelige optie. Een duidelijk, all-inclusive pakket heeft bij onze klanten dan ook de voorkeur.'

Door de samenwerking met Sixt rent a car, kunnen klanten op 76 locaties in Nederland de huurauto ophalen en weer terug brengen. Een groot voordeel is, dat bij de prijs voor een weekend een onbeperkt aantal kilometers en all-riskverzekering inbegrepen is.

Weekendjeweg.nl is samen met BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl en Hotelletje.nl, onderdeel van Bookit. Sinds 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken.

Sixt is sinds 1912 een pionier in de autoverhuurbranche. Met 3500 verhuurstations in 75 landen over de hele wereld, is Sixt de meest vooraanstaande autoverhuurder in de branche.