Politie Zeeland


---

W-0926-2006 Inbraak
In een bedrijf aan de Breeweg in Middelburg werd, tussen zaterdag 21.00 uur en vanmorgen 08.00 uur, ingebroken.
De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door een ruit in te slaan. In het bedrijf was een grote bende achtergelaten. Diverse levensmiddelen, sterke drank en rookwaren zijn weggenomen. Een totaalplaatje voor wat betreft de schade is nog niet bekend.

O-0927-2006 Aanrijding met letsel
Op de Drieweg in Heinkenszand heeft vanmiddag rond 13.40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommobiel en een personenauto.
De bestuurder van het brommobiel, een 77-jarige man uit Heinkenszand, verleende op het kruispunt met de Heinkenszandseweg geen voorrang aan een voor hem van links komende 47-jarige automobiliste uit dezelfde plaats. Zij reed op een voorrangsweg. De man is overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. Beide voertuigen beschadigden zwaar.

O-0928-2006 Diefstal uit auto
Tussen vrijdagavond 18.00 uur en zaterdagmorgen 11.00 uur werd er ingebroken in een geparkeerde bedrijfsauto.
De auto stond geparkeerd aan de Begonialaan in Yerseke. Uit de auto werd een hoeveelheid gereedschap weggenomen. De dader(s) is/zijn de auto ingekomen door een ruit uit de auto te halen.

O-0929-2006 Vernieling auto
In Bruinisse, in de Prinses Wilhelminalaan, is een geparkeerde personenauto het slachtoffer geworden van vandalen.
Van de auto zijn namelijk twee banden lekgestoken tussen zaterdagavond 20.00 uur en maandagmorgen 11.00 uur. Een schadebedrag is niet bekend.

Z-0930-2006 Aanrijding
Op de Tractaatweg in Terneuzen heeft zich vanmiddag rond 14.42 uur een aanrijding voorgedaan.
Een 20-jarige VLissinger reed over bovengenoemde weg en zag het verkeerslicht op oranje springen. De man twijfelde licht of hij door zou rijden of niet, en koos er uiteindelijk voor om te stoppen. Achter hem reed een 43-jarige vrouw uit Oostburg die te weinig afstand hield en zodoende achterop de auto van de Vlissinger reed. De auto's beschadigden door de aanrijding.

Z-0931-2006 Ruit vernield
Van een woning aan de Zoutestraat in Hulst werd vannacht rond 02.30 uur een ruit vernield.
Vermoedelijk is de ruit vernield door een carnavalsganger die vannacht langs de woning is gelopen. (Dit vermoed de eigenaar, omdat de woning aan de doorgaande weg vanuit het centrum ligt, en het nogal rumoerig was vannacht) De waarde van de ruit is niet bekend.

---- --