Ingezonden persbericht


Wat?
Piratenweek!

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Wanneer?
Voorjaarsvakantie van ma 27 feb t/m vrij 3 mrt

Voor meer informatie:

WWW.BILLYBIRD.NL

PERSBERICHT

PIRATEN VEROVEREN HEMELRIJK!


Help, in de Voorjaarsvakantie nemen piraten het roer over van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, en ze zetten álles op z'n kop!

Van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart zie je door de piraten het bos niet meer bij Hemelrijk. Zo kun je in Zeeroversland weer luisteren naar een sterk piratenverhaal met BillyBird in de hoofdrol, je laten schminken als een piraat, een échte waarzegster raadplegen of je wagen aan de spannende piratenspelen. Hemelrijk is tijdens deze vakantie helemaal in de ban van piraten!

De vrolijke en onvermoeibare Piraat-uit-de-Maat wil je graag zijn piratendans leren. Op het boventerras van Zeeroversland maakt hij er iedere dag weer een swingend feestje van. Heb je honger gekregen van al dat spelen en dansen? Breng dan een bezoekje aan de gezellige smulpiraten, want die bakken volgens oud piratenrecept heerlijke popcorn.

Poppentheater

Ook het Poppentheater is overgenomen door piraten! Daar wordt van maandag t/m vrijdag iedere dag doorlopend een spannend (je raadt het al!) piratenverhaal gespeeld. 'Piratendag' gaat over Kapitein Scheurbuik, die heeft een geheim. Het enige wat de piraten weten is dat de kapitein een hele grote taart heeft en dat hij die in zijn kajuit bewaard. De piraten bedenken een plannetje om stiekem van de taart te snoepen maar... wat ze dan ontdekken, Ai Ai... Kom zelf maar kijken in het Poppentheater! Op woensdag en vrijdag om 13.00 en 15.00 uur vertellen Kaatje en Piraat Kattekwaad je een sterk verhaal tijdens de BillyBird Kindershow. En weet je nog niet hoe jij je wilt gaan verkleden met Carnaval? Als je Hemelrijk tijdens de Piratenweek bezoekt als echte piraat, krijg je bij binnenkomst een stoere verrassing kado. Kortom: wil je een spannend avontuur beleven? Kom dan in de Voorjaarsvakantie naar BillyBird Park Hemelrijk!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk viert in 2006 alweer haar twintigste verjaardag! In deze twintig jaar is het park uitgegroeid van strandbad naar volwaardig recreatiepark, waar het bij ieder weertype voor jong en oud goed toeven is. Naast het grote strandbad beschikt het park ook over de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis, een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin met Helihaven en een uitgestrekte Outback Valley. In de Outback Valley vindt men een touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines, de klimberg Hemelaya én de nieuwste attractie: Outback Challenge. Momenteel bouwt men aan de spetterende waterattractie Laquana, die op 16 april a.s. officieel geopend zal worden. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is het hele jaar door vanaf 10.00 uur geopend en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in toegangsprijs bedraagt ¤ 7,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl.