Sligro/VEN opent in Amsterdam

Sligro

Bouw Sligro/VEN-vestiging in Amsterdam op schema en nadert zijn voltooiing. Opening op 27 februari a.s.

De afgelopen najaar gestarte bouw van de Sligro/VEN-vestiging in Amsterdam Zuidoost verloopt voorspoedig en volgens plan. Aan de Van der Madeweg 39 (naast Makro) wordt een zelfbedieningsgroothandel gerealiseerd van maar liefst 15.000 m2. Hiermee is de 43e Sligro/VEN vestiging ook meteen de grootste horecagroothandel in Nederland en het paradepaardje van de organisatie.

Deze ruimte is nodig om onderdak te bieden aan de voortdurende groei van Sligro/VEN-activiteiten in Amsterdam en omgeving. De blikvangers van het uit ruim 60.000 artikelen bestaande assortiment worden de afdelingen voor dagversproducten, met culinaire specialiteiten op het gebied van vers vlees, verse vis, wild & gevogelte, AGF en Brood, Banket & Patisserie. Dit specialistisch versassortiment is geheel afgestemd op de hoge eisen die de horeca stelt.

Sligro/VEN is de grootste totaalgroothandel van Nederland en de meer dan 400.000 vaste klanten in Nederland profiteren van de enorme inkoopkracht. Sligro/VEN richt zich op alle professionals in de foodbranche en met name op horecaondernemers, cateraars en culinaire specialisten. Om inkopen te kunnen doen bij Sligro/VEN dienen klanten te beschikken over een Sligro/VEN-klantenkaart.


Noot voor de redactie,