Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 21 februari 2006

DE BNN-MAANDAG IS WEER TERUG!

Na twee weken in de kou van de Olympische Spelen gezeten te hebben, is de vertrouwde BNN-maandag vanaf 27 februari weer terug! Niet alleen met klassiekers als ONM, BNN Cash Cab en SPRINT!, maar ook een hele nieuwe serie Spuiten & Slikken en het actuele improvisatieprogramma Kannibalen.

BNN trapt af met de herhaling van ONM van 17.25 uur tot 17.50 uur en om 19.30 uur zijn er eindelijk nieuwe afleveringen van de populaire soap. Zo beleef je de intriges rondom Iris en het kind dat zij in haar draagt en kan Kyra haar verdriet niet verkroppen om haar vader. Als ONM is afgelopen kun je gelijk doorrijden met BNN Cash Cab van 20.00 uur tot 20.25 uur. Edo Brunner en Kürt Rogiers brengen de slimste én snelste taxi bij je thuis.

Na BNN Cash Cab moet je een half uurtje wachten, maar dan kan je van 21.10 uur tot 21.35 uur kijken naar de fietskoeriers uit SPRINT! Zeven jongeren werken als fietskoerier en maken elke aflevering de vreemdste avonturen mee. Mag Yolanda wel blijven nu blijkt dat Flint geen subsidie voor haar krijgt?

Hierna kun je door met het nieuwe programma Kannibalen van 21.40 uur tot 22.20 uur. In deze actuele improvisatiekomedie eten zeven kannibalen, onder begeleiding van presentator Patrick Lodiers, het nieuws. De kannibalen bestaan uit Eric Corton, Edo Brunner, Horace Cohen, Jeroen van Koningsbrugge, Tina de Bruin, Dennis van de Ven en Eva van der Gucht.

De avond wordt afgesloten met nieuwe afleveringen van Spuiten & Slikken. Na het succes van deel één, waar iedere aflevering ruim 500.000 jongeren voor thuis bleven, is Spuiten & Slikken terug van 23.00 uur tot 23.45 uur. In de nieuwe reeks bespreken Sophie en Filemon wederom alle ins en outs op seks- en drugsvlak. Nieuw is reporter Sander Lantinga die de drugs- en seksexperimenten vanuit de studio begeleidt.

Zorg dus dat je op 27 februari afstemt op Nederland 2 voor een vertrouwde BNN-avond.



Ingezonden persbericht