Ingezonden persbericht


Keyprocessor benoemt nieuwe business development manager

Amsterdam, 27 februari 2006 - Keyprocessor, producent van geïntegreerde security management oplossingen, heeft Marcel van der Meijs aangesteld als Business Development Manager. Als Business Development Manager gaat Van der Meijs zich onder andere richten op het ontwikkelen van kansrijke product/markt-combinaties. Zijn werkterrein ligt zowel binnen als buiten Nederland.

Marcel heeft ruim 20 jaar ervaring op de nationale en internationale beveiligingsmarkt en is geen onbekende voor Keyprocessor: eerder heeft hij als onder meer Business Unit Manager gewerkt bij Keyprocessor. Marcel van der Meijs heeft de afgelopen vier jaar een eigen adviesbureau op het gebied van beveiliging geleid.

Van der Meijs: "Keyprocessor ontwikkelt zich sterk van een productgerichte naar een marktgerichte organisatie, waarbij zowel onze business partners als onze klanten centraal staan. Ik ga de uitdaging aan deze nieuwe aanpak tot een groot succes te maken, ook internationaal!"


---

Over Keyprocessor BV
Keyprocessor ontwikkelt sinds 1980 geheel in eigen beheer systemen en producten voor elektronische beveiliging. Het bedrijf is één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en veiligheid. Keyprocessor onderscheidt zich door haar innovatieve systeemoplossingen en het feit dat de gebruikers van haar systemen gewaarborgd zijn van een professionele installatie en after sales service. Uitgebreide informatie over de organisatie en haar oplossingen vindt u op www.keyprocessor.com.

Voor meer informatie of een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met Keyprocessor:

Tanja van Dijk
PR & Communications

Keyprocessor BV
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam Zuid Oost
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 46 20 700
Fax: +31 (0)20 46 20 799
Fax: +31 (0)20 46 20 720 (direct)

E-mail: tanja.van.dijk@keyprocessor.com
Info: info@keyprocessor.com
Internet: www.keyprocessor.com