Ingezonden persbericht


Rentware stapt over op computerapparatuur van Acer

Hillegom, 27 februari - Rentware, verhuurder van pc's en randapparatuur, heeft bij het samenstellen van zijn nieuwe productportfolio gekozen voor Acer. Deze computerfabrikant volgt hiermee HP op, die een aantal jaar de vaste leverancier van Rentware is geweest. Het verhuurportfolio van Rentware omvat een beperkt aantal basismodellen voor zowel notebooks als desktops, daardoor is de organisatie in staat snel en grote aantallen te leveren. Rentware is in Nederland marktleider op het gebied van korte termijnverhuur van pc's, notebooks.

Klanten die notebooks willen huren kunnen bij Rentware terecht voor de Acer Travelmate en als instapmodel een Acer Aspire-laptop. Beide notebookmodellen zijn uitgevoerd met Centrino 1.7-processoren. Als standaard desktop biedt Rentware de Acer Veriton-lijn. Ook voor de verhuur van servers is Rentware op Acer overgestapt met breed inzetbare G530 modellen in tower- en rack-uitvoering.

"Na jaren HP als hoofdmerk te hebben gevoerd, vonden we het tijd voor een verandering. Ons verhuurportfolio is altijd uiterst overzichtelijk geweest. We voeren slechts een paar basismodellen, maar wel in grote aantallen en uit eigen voorraad snel te leveren", aldus Rob Fenstra, directeur van Rentware. "Acer is inmiddels een gevestigde naam in de markt voor notebooks. Daarnaast heeft de computerfabrikant een zeer aantrekkelijke, zakelijke pc-lijn. Het merendeel van onze klanten vraagt niet speciaal naar een bepaald merk. Men verwacht van Rentware een A-merk met een goede performance en een scherpe prijsstelling. Acer past precies in dit plaatje. Bovendien is Acer een efficiënte en flexibele organisatie, eigenschappen die ook op Rentware van toepassing zijn."

Over Rentware
Rentware is meer dan 15 jaar actief op het gebied van computerverhuur, gespecialiseerd in met name PC's en notebooks. Voor alle kortlopende projecten, zoals beurzen- congressen of opleidingen, levert Rentware uit voorraad in heel Nederland. Rentware verhuurt direct aan eindgebruikers, maar ook via indirecte relaties zoals it-resellers en audiovisuele dienstverleners.

Ingezonden persbericht