Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM
24 februari 2006

Rapper 50 Cent op bezoek bij 3VOOR12XL op 3FM

Op vrijdag 27 februari zendt 3FM Serious Radio een exclusief interview uit met rapper 50 Cent. DJs Kees de Koning, Andrew Makkinga van het programma 3voor12XL (VPRO) spreken de wereldberoemde rapper die deze week in Amsterdam was voor de presentatie van de film van Jim Sheridan: ''Get Rich Or Die Tryin" waarin 50 Cent zelf de hoofdrol speelt.

In een gemoedelijke sfeer, onder het genot van zijn eigen vitaminewater, sprak 50 Cent een dik uur met Kees en Andrew. Hij sprak ondermeer over het verschil tussen een 'beef' zoals een ruzie in de hiphopwereld vaak genoemd wordt en een grote-mensen-oorlog, aan de hand van zijn 'beef' met rapper The Game en zijn bezoek aan Irak. Hij uitte zijn bewondering voor George Bush, maar sprak daarna ook zijn onvrede uit over de in zijn ogen hypocriete racistische ophef in Amerika over zijn film en de filmposter, waarop de rapper met een pistool en een baby afgebeeld staat.

50 Cent special bij 3VOORXL. Vrijdag 27 februari 22.00- 01.00 uur op 3FM. Presentatie: Kees de Koning, Andrew Makkinga en DJ Mr. Wix