Neways Electronics International N.V.

Analistenbijeenkomst / persconferentie Neways Electronics International

Geachte heer, mevrouw,

Het doet ons genoegen u namens Neways Electronics International N.V. uit te nodigen voor een gecombineerde analistenbijeenkomst / persconferentie op maandag 6 maart 2006 om 12.30 uur ten kantore van Citigate First Financial, Assumburg 152 a, Amsterdam.

Tijdens de bijeenkomst zal de directie bestaande uit de heren Huub van der Vrande en Vincent de Bok, een toelichting geven op de jaarcijfers 2005 die dezelfde dag voorbeurs bekend worden gemaakt. Voor aanvang van de bijeenkomst vanaf 12:00 wordt er een lunch geserveerd.

Wij stellen het op prijs als u ons vóór maandag 27 februari 2006 laat weten of u aanwezig zal zijn.

Met vriendelijke groet, namens Neways,
Citigate First Financial.

Nicolette de Jager
nicolette.dejager@citigateff.nl
Tel: 020-5754027

Neways Electronics International N.V. is een aan Euronext Amsterdam genoteerde, internationale leverancier van specialistische industriële en professionele elektronica voor toepassing in ondermeer de halfgeleider- en medische industrie. Kernactiviteiten van Neways zijn ontwerp, productie en assemblage van printplaten, micro-elektronica, kabelsystemen en de bouw van geïntegreerde apparaten en (sub)systemen. Neways richt zich met name op de levering van hoogwaardige kleinere series met de nadruk op flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van het product. De onderneming boekte in 2004 een omzet van EUR 189,7 miljoen en biedt werk aan ongeveer 1890 medewerkers. Neways heeft werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China.

Meer informatie kunt u vinden op www.neways.nl