Ingezonden persbericht


Persbericht

Delft, 22 februari 2006

Verkiezingsdebat in Bacinol: Creatieve Industrie in Delft

Delft profileert zich als Kennisstad. De discussie over hoe hieraan invulling moet worden gegeven is op dit moment actueel in de politiek en in de stad. Een belangrijk aspect in die discussie is de relatie tussen de kenniseconomie en de creatieve industrie. Want iedereen is het erover eens dat de creatieve industrie in Delft een belangrijke en groeiende sector is.

Met de verkiezingen in aantocht heeft de Vereniging Bacinol het plan opgevat om de lijsttrekkers en kandidaten van de verschillende partijen eens stevig aan de tand te voelen over hun visie op de creatieve industrie in Delft.

Het debat zal worden geleid door de professionele debater Sharon Kroes. Sharon Kroes is momenteel vice-president van de European Debating Council. Hij gooide hoge ogen door negenmaal uitgeroepen te worden tot beste spreker van het Lagerhuis en werd in 2005 wereldkampioen Parlementair Debatteren. Sharon Kroes zal ons door een enerverende en interactieve avond loodsen waarbij ook de inbreng van het publiek wordt gehoord.

Het deelnemersveld aan de zijde van de politici bestaat (in elk geval) uit:
. Ronald Vuijk (VVD)

. David Riphagen (STIP)

. Wim Bot (GroenLinks)

. Lucas Vokurka (D66)

. Ingrid Dekker (SP)

. Jan-Peter de Wit (Leefbaar Delft)

Iedereen is van harte welkom bij dit politieke debat dat plaatsvindt op maandag 27 februari om 19:30 uur. Locatie is La Cantina in het Bacinol-gebouw aan de Wateringsevest 38 te Delft.

Het debat wordt mede mogelijk gemaakt door:

Noot voor de pers:

U bent van harte uitgenodigd om op maandag 27 februari om 19:30 aanwezig te zijn tijdens het politieke debat over Creatieve Industrie in Delft in het Bacinol-gebouw. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vereniging Bacinol
Hub Jongen
vereniging@bacinol.nl
06-41376241


---- --