3 e persbericht van maandag 27 februari 2006

Eindhoven, 27-02-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachten bedreiging aan

In winkelcentrum Woensel zijn maandagavond rond 18.00 uur een 14-jarige jongen uit Veldhoven en een 17-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. Rond 17.45 uur bedreigden zij een 32-jarige vrouw uit Eindhoven. De vrouw fietste over de Franklin D Rooseveltlaan toen de twee op een bromfiets naast haar kwamen rijden. Zij bedreigden haar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De gealarmeerde politie kon de twee in het winkelcentrum aanhouden. Zij zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Eindhoven: Auto gestolen

Tussen zondag 9.30 en maandag 13.00 uur is vanaf de Alberdingk Thijmlaan een auto gestolen. Het gaat om een bruine Rover 75 met het kenteken 62-RH-ZG.

Helmond: Man aangehouden voor huiselijk geweld

In zijn woning in Helmond Centrum is maandag rond 17.55 uur een 35-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld. Hij wordt er van verdacht eerder die dag zijn 34-jarige echtgenote te hebben mishandeld. Hij kneep haar keel dicht en sloeg haar in het gezicht. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Mierlo: Vrouw gewond bij ongeval

Maandagmiddag rond 13.00 uur is op de Brugstraat een 57-jarige vrouw uit Mierlo gewond geraakt. Zij stak te voet de Brugstraat over en zag daarbij vermoedelijk een auto bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Mierlo over het hoofd. De vrouw is met verwondingen aan het gelaat en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.