Ingezonden persbericht


Rapid Combi Disc op koppositie lezerssprijs EEA Awards 2006

27-02-2006

De Rapid Combi Disc van ESEF-exposant Cibo staat in het tussenklassement voor de Lezersprijs van de ESEF Engineering Awards 2006 op koppositie. De tweede plaats wordt ingenomen door de CNC-productiecel van Renacel. Tot maandag 13 maart kan er op de website van vaktijdschrift Product www.productmagazine.nl en de EEA website www.eea-award.nl gestemd worden op de publieksprijs.

Het publiek kan zijn stem uitbrengen op een van de zeventien ingezonden producten of toepassingen. Het is voor het eerst dat de EEA lezersprijs wordt uitgereikt. De winnaars van vakprijs- en de lezersprijs worden dinsdagmiddag 14 maart bekendgemaakt tijdens de ESEF/Techni Show Network Meeting. Voor de vakprijs zijn negen producten genomineerd. De EEA Awards worden sinds 1998 tweejaarlijks uitgereikt.

ESEF en Techni-Show richten zich op de Nederlandse maakindustrie. Beide beurzen worden gelijktijdig gehouden van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 maart; de Techni-Show duurt een dag langer en sluit haar poorten op zaterdag 18 maart om 15.00 uur.

.-.-.-.-.